Dragoş Bucur a vorbit despre motivele pentru care s-ar muta din ţară: „România nu e cel mai prietenos mediu pentru viitorul copiilor mei“

Dragoş Bucur a vorbit despre motivele pentru care s-ar muta din ţară: „România nu e cel mai prietenos mediu pentru viitorul copiilor mei“

Dragoş Bucur FOTO Pro TV

Actorul şi prezentatorul de televiziune Dragoş Bucur (42 de ani), care a revenit în echipa emisiunii „Visuri la cheie“ de la Pro TV, a vorbit despre motivele pentru care nu exclude varianta ca la un moment dat să părăsească România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un interviu pentru Ştirile Pro TV, actorul Dragoş Bucur a mărturisit că s-ar muta definitiv din România şi a enumerat şi câteva motive pentru care ar face acest pas. 
 
„Da, m-aş muta într-o ţară ca Olanda sau mai degrabă Danemarca. Sunt diferenţe faţă de România. În primul rând, curăţenia. În al doilea rând, felul în care oamenii se uită la tine pe stradă. În Danemarca îţi zâmbesc oamenii pe stradă. Românii nu prea zâmbesc. Nu mă apuc să pun eu pe tapet problemele românilor, sunt mari! De la stresul pe care ţi-l oferă toată conducerea politică a ţării, incertitudinea zilei de mâine din toate punctele de vedere, chinul ăsta de a supravieţui, de a mai trece o săptămână, de a mai trece un termen de plată a ratei. Eu am foarte puţini prieteni care n-au rate. M-aş muta din ţară. Nu pentru mine, mie mi-e bine, (...) am un job, îmi fac nebuniile, copiii mei au suficient să trăiască bine, Dana îşi face profesia aşa cum vrea ea, eu îmi fac profesia aşa cum vreau eu, adică ne e bine. Dar binele ăsta nu ştiu cât o să dureze. Şi mă gândesc automat care-i mediul în care o să-şi continue viaţa copiii mei. Şi cred că nu este cel mai prietenos mediu, România, pentru viitorul lor“, a declarat actorul.
 
Dragoş Bucur s-a numărat printre cei care au semnat pentru iniţiativa legislativă „Fără penali în funcţii publice“. El a precizat că nu este de acord cu excluderea din societate a celor condamnaţi penal, însă este de părere că ar trebuie să li se ia dreptul de a mai lua decizii pentru oameni. 
 
„Cred că în momentul în care faci o greşeală care te duce într-o situaţie de genul ăsta trebuie să ţi se interzică anumite lucruri şi o funcţie publică cred că este unul ditre lucrurile care trebuie să ţi se interzică. Tu, în momentul în care ajungi într-o funcţie publică ajungi să iei nişte decizii pentru public, da? Cu câteva excepţii, accidente care te duc în situaţia de a fi condamnat penal, majoritatea celor care ajung condamnaţi penal ajung pentru că nu au făcut nişte greşeli, au făcut nişte acte voite. Ori asta îi pune deja în poziţia de rău-voitori. Ai o persoană cu rea voinţă într-o funcţie publică, cred că nu se potriveşte. Aştept să văd dacă va fi vreodată pusă în practică (iniţiativa legislativă – n.red.)“, a mai spus Bucur. 
 
În plus, actorul a subliniat că îşi exercită dreptul la vot, pentru că altfel s-ar simţi ruşinat să protesteze în Piaţa Victoriei când ceva îl nemulţumeşte. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: