Dragoş Bucur îl contrazice pe Mircea Diaconu: „Să comentezi că am plecat pentru 6.000 de euro e ruşinică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Diaconu şi Dragoş Bucur, schimb de replici în trei acte
Mircea Diaconu şi Dragoş Bucur, schimb de replici în trei acte

Actorul Dragoş Bucur (42 de ani) îl contrazice pe actorul Mircea Diaconu (69 de ani), candidat la alegerile prezidenţiale, care a susţinut că, în turneul din Viena în care au mers împreună, a dormit în holul teatrului la fel ca restul echipei.

Dragoş Bucur a reacţionat după interviul lui Mircea Diaconu de la Adevărul Live, în care candidatul susţinut la prezidenţiale de ALDE şi ProRomânia a catalogat, în mod voalat, drept un moft pretenţia mai tânărului său coleg de a dormi într-un pat şi nu pe holul unui teatru, afirmând că inclusiv el a înnoptat pe holul instituţiei din Viena. 

Mai mult, Diaconu a susţinut că Bucur a ales să se reorienteze profesional şi să încheie colaborarea cu Teatrul Nottara pentru a câştiga mai mulţi bani, respectiv 6.000 de euro. 

Pe de altă parte, Dragoş Bucur spune că Mircea Diaconu a dormit în cabină, în pat, împreună cu fiul său cu care venise în turneu deşi acesta nu juca în spectacol.

„Nope, dumnealui a dormit în cabină, în pat, împreună cu băiatul dânsului, nu în holul teatrului. Şi, aşa cum a afirmat, venise ca şofer al echipei de actori în acea deplasare, iar băiatul dânsului nu juca în spectacol. Nu spun că şoferul nu trebuia să doarmă în pat, doar că ar fi fost frumos să facă acelaşi lucru şi actorii tineri. Iar să comentezi că am plecat pentru 6000 de euro e ruşinică, mai ales după interviul Recorder (deşi am plecat din teatru în urma unui accident şi pentru că am avut mereu senzaţia că sunt mai bun în film decât pe scenă, nu pentru 6.000 de euro). PS. Am fost în teatrul Podul, cine ştie cum era acolo înţelege că treaba cu «teatru pentru teatru» este o vorba aruncată către mine fără nicio justificare!“, a scris Dragoş Bucur pe Facebook.

Schimbul de replici dintre cei doi actori a început după ce Dragoş Bucur a povestit cum a fost umilit de Mircea Diaconu, într-un turneu din Viena, când l-a pus să doarmă pe o canapea din holul teatrului şi i-a spus că dacă părăseşte incinta va mai putea intra abia dimineaţa. 

Prezent în studioul Adevărul Live, Mircea Diaconu a răspuns acuzaţiei: „L-am pus pe coji de nucă? Sau ce vrea să spună acum? Asta e părerea lui? Teatrul se face pentru teatru. Nu e o zonă de spa sau de fiţe, ca să confundăm cu altceva. La ce se referă el, că e tendenţioasă afirmaţia, e un hol de teatru. Acolo a dormit toată trupa, cu mine în cap. (...) Noi nu câştigăm bani în meseria asta. Nu sunt mulţi bani. Sunt puţini. Dacă vrei bani, iar asta i-am spus la un moment dat. Într-o seară, ţin minte că era un spectacol programat la Nottara şi Dragoş Bucur mi-a zis că nu poate să vină. Păi, cum să nu vii? E spectacol programat. În meseria noastră primează teatrul. Restul se mai amână. El spune: «Domne, eu am un contract şi câştig şase mii de dolari». Bine, dar alege. Nu am nicio problemă. Alege! A ales şi a plecat la 6.000 de dolari. Teatrul se face cu sufletul şi cu dăruirea, nu cu spa-urile“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite