Dragoş Bucur, infectat cu SARS-C0V-2. Care este starea lui de sănătate

Dragoş Bucur, infectat cu SARS-C0V-2. Care este starea lui de sănătate

Dragoş Bucur FOTO PRO TV

Dragoş Bucur (43 de ani), actualul prezentator al emisiunii „Visuri la cheie”, s-a îmbolnăvit de COVID-19, potrivit ştirileprotv.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atât starea lui de sănătate, cât şi a membrilor familiei sale este bună.Toate persoanele care au intrat în contact direct cu Dragoş Bucur au fost contactate şi sunt în procedura de testare, iar filmările au fost oprite temporar până la aflarea următoarelor veşti, scrie ştirileprotv.ro.

După ce Dragoş Bucur a fost confirmat pozitiv, producătorii au decis ca toată echipa de producţie, dar şi arhitecţii şi designerii să intre în autoziolare până la aflarea rezultatelor testelor.

„Am făcut o formă uşoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia şi ne simţim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune şi evident că aştept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoţie şi mi-aş fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede şi peste această situaţie. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca şi până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV. Le doresc tuturor sănătate”, a declarat Dragoş Bucur.

Această oprire temporară nu va afecta difuzarea pe TV a emisiunii Visuri la cheie, telespectatorii putând urmări în continuare show-ul, în fiecare zi de miercuri, de la 20.30, anunţă PRO TV. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: