Dragnea, ironizat pe scena Teatrului de Comedie: actorii au parodiat ieşirea nervoasă de la Suceava a liderului PSD VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO George Călin/Inquam Photos
FOTO George Călin/Inquam Photos

Actorii Teatrului de Comedie au ironizat ieşirea furioasă a lui Liviu Dragnea la adresa unui român, căruia i-a spus că este „un nimic“.

Momentul în care Liviu Dragnea i-a spus unui participant la mitingul PSD din judeţul Suceava că este „un nimic“ a fost ironizat pe scena Teatrului de Comedie din Bucureşti, notează G4Media

În pauza spectacolului „Mult zgomot pentru nimic“ de William Shakespeare, actorii au pus în scenă un scurt moment prin care au parodiat ieşirea nervoasă a liderului PSD. 

„Ne pregătim pentru partea a doua din «Mult zgomot pentru…“, a spus actorul Alex Bogdan, fiind completat de o voce din public care a strigat „nimic“. „Nimic eşti tu! Şi vă spun direct… Aşteaptă să vezi partea a doua, mincinosule! Că v-am dat spectacole de calitate. Ceilalţi...“, a continuat Alex Bogdan, stârnind hohote de râs. 

Momentul filmat a fost postat pe contul de Facebook al actorului, însoţit de menţiunea „Îl înţeleg perfect pe Dragnea. Nici mie nu-mi place să fiu întrerupt când sunt pe scenă…“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite