Dr. Alban are pretenţii de star internaţional pentru apariţia la We Love Music Festival

Dr. Alban are pretenţii de star internaţional pentru apariţia la We Love Music Festival

Foto click.ro

We Love Music Festival este un festival de muzică care va avea loc în perioada 18-21 august, pe Platoul Feţeni din Râmnicu Vâlcea. Printre invitaţi se numără şi Dr. Alban care a avut nişte cerinţe speciale pentru organizatori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Timp de patru zile de festival, peste 30 de nume sonore internaţionale şi din ţară vor urca pe scenă. Evenimentul are loc în aer liber, într-un loc de poveste, chiar la marginea pădurii de pe Platoul Feţeni.

 
Este un festival care adună la un loc cei mai mulţi artişti din epoca de aur a muzicii, găzduit de România. Printre starurile internaţionale care vor cânta la We Love Music Festival se numără Ronan Keating, Jay Sean, Oceana sau Dr. Alban. 
 
Starul internaţional Dr. Alban împreună cu echipa sa au avut mai multe pretenţii pentru a face deplasarea în România. De exemplu, artistul vrea ca scena pe care cântă să aibă o dimensiune de minim 5x5 metri pătraţi. În spatele scenei, Dr. Alban doreşte să fie aşteptat cu fructe, băuturi, apă plată, bere, vin şi să aibă la dispoziţie prosoape curate la finalul concertului.
 
În plus, artistul le-a cerut organizatorilor să aibă asigurată securitatea pe toată durata evenimentului. El vrea să stea la un hotel de 5 stele, având la dispoziţie un apartament şi 3 camere standard, la care se mai adaugă 3 mese pe zi şi transport local. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările