Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID: Am făcut vaccinuri pentru toate bolile nebune, de ce nu aş vrea să fac şi acest vaccin. De ce să amânăm?

Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID: Am făcut vaccinuri pentru toate bolile nebune, de ce nu aş vrea să fac şi acest vaccin. De ce să amânăm?

Dorian Popa s-a vaccinat.

Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID-19 şi a imortalizat momentul cu o filmare care a fost postată pe pagina de Facebook Ro Vaccinare. În video, cântăreţul a spus că a decis să se imunizeze pentru sănătatea sa, dar şi pentru a ajuta lucrurile să meargă mai repede spre normalitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Eu cred cu tărie că acest vaccin ne va duce către o normalitate mai rapidă, ca să spun aşa.... Am făcut vaccinuri pentru toate bolile nebune, de ce nu aş vrea să fac şi acest vaccin în ideea că poate vom ajuta lucrurile să meargă mai repede... De ce să amânăm?”, este mesajul lui Dorin Popa.

VIDEO Momentul în care Dorian Popa s-a vaccinat

 
Artistul a mărturisit că, în anii recenţi, a făcut peste 10 vaccinuri împotriva unor boli exotice, cu ocazia participării la show-uri TV în Africa şi Asia.
 
„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt în lumea asta oameni care muncesc pentru ca noi să fim bine”, a mai spus el, adăugând că şi mama lui s-a programat pentru vaccinare, iar fratele lui, care este medic în Germania, l-a sfătuit, de asemenea, să facă vaccinul.
 

Tzanca Uraganu va încuraja vaccinarea cu o melodie

După ce Lucian Mândruţă a făcut un apel către Tzanca Uraganu pentru a încuraja vaccinarea cu o melodie, manelistul a răspuns cererii şi a spus că se pregăteşte să lanseze un hit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările