Donezi doi euro, Ţiriac îţi dublează suma

Donezi doi euro, Ţiriac îţi dublează suma

Ion Ţiriac

Miliardarul Ion Ţiriac şi-a luat angajamentul de a dubla sumele strânse în această perioadă în conturile Fundaţiei Metropolis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fundaţia Metropolis este coordonată de ani buni de către Codin Maticiuc care îşi propune să facă #spitalepublicedinbaniprivaţi. 

Maticiuc a avut plăcuta surpriză de a fi contactat decent de Fundaţia "Ion Ţiriac". Reprezentanţii miliardarului s-au implicat în acţiunile coordonate de Codin Maticiuc, într-un mod original. Pentru fiecare sumă donată Fundaţiei Metropolis, Ţiriac dublează suma pe care o oferă campaniei naţionale de renovare a spitalelor publice, coordonată de Maticiuc.
 
Oferta Fundaţiei "Ion Ţiriac" este valabilă până la finalul lunii Iunie, aşa că mai sunt doar câteva zile în care îl puteţi ajuta pe Maticiuc să îl "falimenteze pe Ţiriac". La începutul acestui parteneriat, Codin a promovat în mediul online acţiunea într-un mod amuzant "Ajutaţi-mă să îl falimentez pe Ţiriac". 
 
Zilele trecute a postat un nou mesaj despre campania derulată în asociere cu fundaţia lui Ţiriac, postând pe Instagram o fotografie a afaceristului alături de tatăl lui Codin. 
 


Mai sunt doar patru zile în care sumele donate prin SMS cu textul FACEM la 8845 (2 euro), vor fi dublate de fundaţia lui Ion Ţiriac. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările