Donald Trump „a închiriat-o“ pe Pamela pentru o noapte. Care a fost tariful ei şi ce trebuia să facă de aceşti bani

Donald Trump „a închiriat-o“ pe Pamela pentru o noapte. Care a fost tariful ei şi ce trebuia să facă de aceşti bani

ImaginDonald Trump obişnuia să se distreze cu Pamela Anderson ( Foto: arhivă)

Pe 14 iunie, Preşedintele Americii a aniversat vârsta de 74 de ani. Contextul dificil şi statutul actual nu îi mai permit să se dea în stambă ca odinioară, iar acum este nevoit să organizeze petreceri lipsite de dezmăţ şi extravaganţă, însă pe vremuri, aniversările lui făceau istorie...

Ştiri pe aceeaşi temă


Miliardarul american a ţinut întotdeauna să epateze, iar petrecerile sale erau mereu renumite şi vânate de presă. Anul acesta, însă, a fost nevoit să petreacă...low profile, date fiind controversele legate de acţiunile sale şi de situaţia mondială datorată pandemiei. Mutat la Washington în 2017, chiriaşul de lux de la Casa Albă obişnuia să organizeze petreceri controversate, rămânând în memoria colectivă câteva momente emblematice. Când a împlinit 42 de ani, Trump a dorit o navă spaţială de 15 metri, cu fum şi lasere, care au survolat scena pe care el şi soţia lui de pe atunci, Ivana, se aflau. A urmat un alt moment memorabil, în 1996, când a împlinit jumătate de secol de viaţă şi când a primit un tort uriaş de ciocolată, decorat cu toate clădirile pe care le deţinea, peste care trona o figurină de marţipan cu el, îmbrăcat în Superman şi cu semnul dolarului pe piept.

Citeşte mai multe aici!

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările