Dolores O'Riordan, solista formaţiei The Cranberries, a murit, la 46 de ani VIDEO

Dolores O'Riordan, solista formaţiei The Cranberries, a murit, la 46 de ani VIDEO

Dolores O'Riordan a murit

Solista trupei The Cranberries, Dolores O'Riordan, a murit luni, la Londra, la vârsta de 46 de ani, anunţă BBC. Ştirea a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al artistei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dolores se afla în această perioadă la Londra pentru o sesiune de înregistrări, potrivit purtătorului ei de cuvânt, arată BBC.
 
„Solista a murit subit astăzi, la Londra. Nu avem mai multe detalii până la acest moment. Familia este devastată la aflarea acestei ştiri şi au solicitat respectarea intimităţii în aceste moment grele“, a mai declarat acesta pentru publicaţia The Limerick Leader.
 
Decesul solistei trupei irlandeze The Cranberries este tratat, momentan, de poliţia londoneză drept „inexplicabil“. Un comunicat al Metropolitan Police a confirmat informaţia şi a anunţat că trupul neînsufleţit al artistei a fost găsit în hotelul Park Lane. 
 
Trupa rock irlandeză Kodaline a publicat unul dintre primele mesaje de regret cu privire la această veste pe reţelele de socializare.
 
„Suntem absolut şocaţi să aflăm despre decesul lui Dolores O'Riordan! The Cranberries ne-a oferit primul sprijin considerabil de care am avut parte, atunci când am mers într-un turneu împreună în Franţa, în urmă cu doi ani! Gândurile noastre sunt alături de familia şi prietenii ei”, a arătat mesajul publicat de trupa Kodaline.
 
 
 

Concerte anulate în 2017 pe fondul unor probleme de sănătate ale artistei

În 2017 Cranberries a anunţat un turneu care includea ţări din Europa, Marea Britanie şi SUA.
Cu toate acestea, în mai 2017, la scurt timp de la începerea turneul european, The Cranberries a trebuit să anuleze restul concertelor programate din cauza problemelor de sănătate ale lui Dolores.
 
Site-ul oficial Cranberries a invocate atunci „motive medicale asociate cu o problemă de spate“ care au împiedicat cântăreaţa să continue turneul.
 
Chiar înainte de Crăciun, O'Riordan a postat pe Facebook un mesaj în care a spus că se simte „bine“, ceea ce a făcut fanii să creadă că se va întoarce în curând pe scenă.
 
O'Riordan s-a despărţit în 2014 de Don Burton, care i-a fost soţ vreme de 20 de ani şi împreună cu care are trei copii. 
 
Dolores O'Riordan a suferit de tulburare bipolară şi a fost scutită de o condamnare penală după ce, în 2014, a atacat o stewardesă şi un poliţist, într-un aeroport, într-un acces de furie. 
 
Dolores O'Riordan, originară din comitatul irlandez Limerick, a devenit o artistă apreciată pe plan internaţional, după ce a început să cânte alături de trupa The Cranberries, la vârsta de 18 ani.
 
Trupa The Cranberries, una dintre cele mai populare formaţii rock din anii 1990, a lansat şase albume de studio, care s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan mondial. Printre cele mai cunoscute single-uri ale formaţiei irlandeze se află piese precum „Linger“, „Dreams“, „Zombie“, „Ode to My Family“, „Ridiculous Thoughts“, „Salvation“, „Free to Decide“ şi „Promises“.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările