DJ Pascal, înmormântat de prieteni. Mama şi sora artistului au refuzat să vină din Franţa

DJ Pascal, înmormântat de prieteni. Mama şi sora artistului au refuzat
să vină din Franţa

DJ Pascal

Mama şi sora dj-ului Pascal Di Fazio au semnat o procură prietenilor acestuia pentru ca trupul neînsufleţit să fie scos de la morgă şi înmormântat.

Ştiri pe aceeaşi temă

DJ Pascal Di Fazio (62 ani) a suferit pe 10 ianuarie un infarct miocardic, fiind găsit decedat duminca trecută, într-un hotel din Piteşti.

Bărbatul va fi înmormântat, marţi, la Predeal de către prietenii foarte apropiaţi din Piteşti, pe cheltuiala acestora şi a câtorva cluburi unde DJ-ul a pus muzică în ultimii ani.

„Au fost rezolvate toate problemele ce au apărut după moartea bunului nostru prieten Pascal. Atât cele întâmpinate cu familia sa, cât şi cele de organizare a înmormântării. Va transmitem aici locul, data şi ora înmormântării. Aşa cum probabil vă aşteptaţi, locul va fi Predeal pentru că marea parte din timpul petrecut în România a fost acolo. Data înmormântării este marţi 19.01, iar ora aproximativă este ora 12.00, la biserica Constantin şi Elena din Predeal. Cine va avea plăcerea să fie aproape de el, pe ultimul drum, vă aşteptăm la Predeal”, au anunţat prietenii dj-ului pe pagina oficială de Facebook a lui Pascal Di Fazio, conform click.ro

Din păcate, familia dj-ului de origine franceză nu va participa la înmormântare şi asta pentru că mama (92 de ani) şi sora Dj-lui (74 de ani) nu au putut să facă deplasarea din Franţa, din cauza carantinei. Acestea au semnat în schimb o procură prietenilor dj-ului, pentru ca trupul acestuia să fie scos de la morgă şi pentru a putea fi orgnaizate funerariile.

„Le-am propus să vină pe cheltuiala noastră, dar au refuzat din cauza pandemiei”, au declarat prietenii lui Pascal Di Fazio, pentru Click!.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările