Dincolo de limită: vedete de renume care au fost arestate

Dincolo de limită: vedete de renume care au fost arestate

Din 1996 şi până în 2001, Robert Downey Jr. A fost arestat de mai multe ori pentru posesie de droguri, cum ar fi cocaina, heroina şi marijuana şi a trecut, fără succes, prin programe de reabilitare FOTO Reuters

Arestarea lui Justin Bieber pe fondul consumului de alcool şi de substanţe interzise de lege a reamintit tuturor că numele importante ale industriri de divertisment americane au trecut, la un moment dat, prin evenimente asemănătoare. În această listă, alcătuită de CNN, se regăsesc Bruno Mars, Lindsay Lohan, Mel Gilbson sau Robert Downey Jr., personalităţi importante ale lumii care au trecut dincolo de limită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bruno Mars

Ce se întâmplă în Vegas, uneori, ajunge să fie ştire de prim rang a presei internaţionale. Cel puţin de această turnură neaşteptată cântăreţul Bruno Mars, care, în 2010, în timp ce se afla în Las Vegas a fost arestat de poliţia metropolitană pentru posesia a 2,6 grame de „substanţă albă pulverulentă“, identificată ulterior drept cocaină. „Eram tânăr, eram în Las Vegas şi nu gândeam deloc“, avea să mărturisească, în 2013, în timpul unui interviu pentru eonline.com. Mars le-a declarat poliţiştilor că ceea ce a făcut a fost „o faptă prostească“ şi a pledat vinovat pentru posesie de droguri. Instanţa i-a şters „derapajul“ din cazier cu condiţia ca timp de un an să nu facă alte fapte negugetate, să plătească o amendă de 2.000 de dolari şi să lucreze timp de 200 de ore în folosul comunităţii.

Lindsay Lohan

Pe vremea când era în distribuţia filmului „Poor Things“, în mai 2007, cu patru zile înainte de începerea producţiei, Lohan a fost arestată după ce a fost prinsă sub influenţa alcoolului la volan. Iniţial, producătorii filmului au stopat filmările din moment ce vedeta a intrat, voluntar, în cadrul unui program de reabilitare care dura 45 de zile.

Chair şi aşa, în luna iulie, la mai puţin de două săptămâni de la eliberarea sa, Lohan a fost arestată a doua oară pentru posesie de cocaină, permis de conducere expirat şi pentru conducerea sub influenţa alcoolului. În cele din urmă a pierdut rolul din „Poor Things“ şi în luna august a aceluiaşi an a pledat vinovată pentru abuz de droguri şi conducerea autovehicului sub influenţa alcoolului. A fost obligată să intre într-un program de reabilitare, să presteze muncă în folosul comunităţii şi a petrecut o zi în închisoare.

Mel Gilbson

Pe 28 iulie 2006, Mel Gibson a fost arestat pentru conducerea maşinii sub influenţa alcoolului. Acesta a fost oprit de politişti care au găsit în interiorul maşinii mai multe recipiente de alcool deschise, lucru interzis în Statele Unite ale Americii. „Viaţa mea s-a terminat. Sunt terminat. Robyn (n.r. - Robyn Moore Gibson, fosta soţie) o să mă părăsească“, spunea actorul, potrivit poliţiei, la momentul arestării. Apoi, Gibson a devenit furios şi a exclamat: „Evrei nemernici... evreii sunt responsabili pentru toate războaiele din lume“.

La scurt timp după incident, Mel Gibson a declarat într-un interviu că reacţia sa s-a datorat „unui moment de nebunie“. În luna august a aceluiaşi an a pledat vinovat pentru ceea ce a făcut şi a fost condamnat la trei ani de probaţiune. I s-a ordonat să participe la şedinţe de terapie comportamentală de cinci ori pe săptămână, a trebuit să plătească o amendă de 1.300 de dolari şi a avut permisul suspendat pentr 90 de zile.

Shia LaBeouf

În februarie 2005, LaBeouf a fost arestat de poliţia din Los Angeles şi acuzat de agresiune cu o armă mortală după ce şi-a ameninţat un vecin că îl va împuşca imediat ce acesta îi tamponase maşina. Un martor la scenă a declarat că LaBeouf şi-a pierdut calmul după ce vecinul său a întârziat să-şi dea maşina la o parte şi a început să vorbească cu iubita lui. „Începuse să claxoneze şi să strige la vecin, dar acesta vorbea cu iubita lui. Atunci, Shia a sărit pe el şi l-a ameninţat cu arma“, a declarat martorul. Mai mult, acesta a spus că la câteva ore după incident, actorul a apărut la uşa vecinului cu un cuţin de bucătărie în mână.

Shia LaBouef FOTO Reuters

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey a fost arestat de poliţia din Texas, în octombrie 1999 şi acuzat de posesie de marijuana după ce un vecin a apelat serviciul de urgenţă pentru a se plânge de muzica dată la un volum mult prea ridicat, dar şi de urletele actorului. Odată ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au găsit pe McConaughey dansând îmbrăcat cu o piele de bivol şi cântând la tobe. Acuzaţiile de posesie de droguri au fost în cele din urmă şterse, deşi actorul s-a declarat vinovat. În schimb a plătit o amendă de 50 de dolari pentru deranjarea liniştii publice şi pentru poluare fonică.

FOTO Reuters

Robert Downey Jr.

Din 1996 şi până în 2001, Robert Downey Jr. a fost arestat de mai multe ori pentru posesie de droguri, cum ar fi cocaină, heorină şi marijuana şi a trecut, fără succes, prin programe de reabilitare. „E ca şi cum aş avea o puşcă în gură şi degetul pe trăgaci şi vreau să simt gustul de metal“, explica acesta într-un a dintre ocaziile în care a fost adus în faţa instanţei. Actorul îşi motiva, de fiecare dată, comportamentul spunând că de la vârsta de opt ani este dependent de droguri, obicei influenţat de tatăl său dependent.

Cea mai amuzantă păţanie a lui Downey Jr. s-a întâmplat în aprilie 1996, atunci când sub influenţa drogurilor a pătruns în locuinţa unui vecin şi a adormit într-unul dintre paturi. A fost arestat pentru posesie de droguri şi pentru deţinerea unui pistol Magnum.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: