Din cauza prostituatelor londoneze, aliatii puteau pierde razboiul

Aliatii ar fi putut pierde cel de-al doilea razboi mondial din cauza prostituatelor londoneze care ii hartuiau pe soldatii americani. Potrivit unor materiale de arhiva facute publice, atat la

Aliatii ar fi putut pierde cel de-al doilea razboi mondial din cauza prostituatelor londoneze care ii hartuiau pe soldatii americani. Potrivit unor materiale de arhiva facute publice, atat la Washington, cat si la Londra au existat temeri ca Alianta s-ar putea destrama, in acest context fiind organizate mai multe intrevederi la nivel inalt pentru gasirea unor solutii. La randul lor, soldatii americani au scris guvernului de la Washington pentru a se plange ca erau acostati si jefuiti frecvent de prostituatele londoneze. Totusi, in pofida tuturor plangerilor si a cererilor comandantilor militari americani, politicienii britanici au refuzat sa schimbe legile pentru ca prostituatele sa poata fi arestate mai usor. La randul lor, politistii londonezi simpatizau cu femeile "usoare" si erau de parere ca soldatii americani isi faceau singuri probleme. Potrivit rapoartelor acestora, "militarii americani se imbatau frecvent, pana la orele diminetii", devenind o prada usoara pentru prostituatele din cartierele Londrei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: