Din cauza lui Donald Trump, Cristiano Ronaldo e pe cale să piardă 9 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo

Apartamentul pe care în 2015 l-a cumpărat cu 15 milioane de euro în Trump Tower din New York l-a scos la vânzare în 2019. Deşi i-a scăzut preţul de mai multe ori, Ronaldo încă nu a reuşit să îl vândă, din cauza imaginii pe care Trump a căpătat-o în timpul mandatului său de la Casa Albă.

Ronaldo a stabilit prima dată un preţ de vânzare, pentru apartamentul cu trei camere, de 7,5 milioane de euro, pentru ca lipsa interesului să-l determine să scadă preţul la circa 6 milioane de euro, potrivit New York Post, citat de digisport.ro.

Pentru Ronaldo, cel care a provocat firmei Coca Cola o pierdere de 4 miliarde de dolari printr-un singur gest la o conferinţă de presă, cele 9 milioane de euro pe care e pe cale să le piardă probabil că nu-i provoacă multe nopţi de insomnie.

În urmă cu o lună, la finalul unei vizite la fabrica din Maranello, el şi-a achiziţionat un Ferrari Monza SP2, un model exclusivist, produs în doar 499 de unităţi. Preţul acestui automobil este de 1.6 milioane de euro, astfel garajul lui ajungând la un preţ de 9 milioane de euro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite