Diane Keaton ar fi vrut să îl aibă ca soţ pe Al Pacino

Diane Keaton ar fi vrut să îl aibă ca soţ pe Al Pacino

Diane Keaton, actriţa devenită celebră pentru rolul din „Naşul“, spune că şi-ar dori să se mărite, deşi niciodată în 68 de ani nu a încercat acest lucru FOTO AFP

Celebra Diane Keaton a declarat într-un interviu recent că Al Pacino, cel cu care în trecut a avut o relaţie amoroasă, este singurul bărbat la care s-a gândit ca la un potenţial soţ. Actriţa americană nu a fost căsătorită niciodată, iar această alegere a fost pusă pe seama faptului că urmărea un vis, acela al iubirii adevărate.

Diane Keaton, actriţa devenită celebră pentru rolul din „Naşul“, spune că şi-ar dori să se mărite, deşi niciodată în 68 de ani nu a încercat acest lucru. Keaton, care a avut relaţii cu nume sonore de la Hollywood, printre care Warren Beatty, Jack Nicholson, Al Pacino şi Sam Shepard, a declarat, pentru revista „People“, că acum ar vrea să aibă un bărbat alături.

„Nu e cea mai mare tragedie. Dar îmi doresc să-mi fi «cumpărat» un bărbat. Un bărbat bun care să fie un tată minunat, chiar vreau asta. Cred că ar fi fost o modalitate de a continua“, a declarat Keaton pentru „People“. 

Întrebându-se de ce nu a încercat să concretizeze o relaţie, actriţa crede că ideea preconcepută a adevăratei dragoste i-a stat în cale. „Cred că nu am fost destul de practică. Aveam ideea nebunească a dragostei adevărate care trebuia să mă ghideze. Acum văd cu adevărat de ce am nevoie, o consideraţie reală în ideea de parteneri de încredere“, a continuat ea.

Actriţa a mai făcut comentarii asemănătoare într-un interviu pentru revista „More“, din luna mai a anului trecut, în care spunea că ea urmărea un vis şi nu un bărbat adevărat pe care l-ar putea avea alături.

Cu toate acestea, Diane Keaton recunoaşte că a existat un singur bărbat în viaţa ei cu care ar fi vrut să-şi lege destinul, anume Al Pacino, chiar dacă el nu i-a dat semne evidente că şi-ar fi dorit o relaţie e lungă durată. „El era chiar mai puţin realist decât mine, iar eu îmbătrâneam tot mai repede. Bietul de el. Nu cred că era atât de interesat şi nu cred că un mariaj ar fi fost un lucru uşor pentru el“, a mai spus actriţa pentru „People“.

Aceasta nu este prima ocazie cu care Keaton îşi face publică dorinţa faţă de un soţ. Într-un interviu pentru AARP (n.r. - American Association of Retired Persons), din 2012, ea vorbea despre statutul de mamă singură cu doi copii în care demonstra că face tot posibilul să îndeplinească şi rolul unui bărbat, deşi prezenţa lui alături de copii ar fi mult mai indicată. „Relaţiile sunt dificile. Ţine de noroc dacă poţi să găseşti pe cineva“, a mai spus ea.

Diane Keaton şi-a început cariera în teatru şi a debutat în cinematografie în 1970. Primul ei rol într-un film major a fost în „Naşul“ (1972), dar producţiile care i-au modelat primii ani de carieră au fost cele regizate de Woody Allen, precum „Mai cântă o dată, Sam“ (1972). După ce a primit premiul Oscar în 1978 pentru rolul din „Annie Hall“, Diane Keaton a mai fost nominalizată de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele „Roşii“ (1981) şi „Camera lui Marvin“ (1996).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: