Diana Şucu, despre căsnicia cu omul de afaceri Dan Şucu: "Îmi place să-l îngrijesc, să-l bibilesc ca pe un copil"

Diana Şucu, despre căsnicia cu omul de afaceri Dan Şucu:

Diana şi Dan Şucu sunt căsătoriţi de 16 ani  (Foto: Facebook).

Ţi-o aminteşti de la jurnalele de ştiri TVR şi din elegantele, dar rarele ei apariţii mondene - însă ironia frumoasă a vieţii face ca acum rolurile în familia ei să fie inversate: soţul ei, Dan Şucu, este acum pe micul ecran!

Ştiri pe aceeaşi temă

Diana şi Dan Şucu au o căsnicie de 16 ani - trăită cu eleganţă şi discreţie. Cei doi au împreună doi fii, de 14 şi 12 ani - Diana Şucu renunţând la cariera în televiziune pentru a se implica în viaţa de familie, dar şi în afaceri alături de soţul ei. Într-un interviu exclusiv pentru revista OK!, ea a povestit despre viaţa de familie, lucru pe care îl face extrem de rar. Diana ne-a povestit că, dincolo de partea din zi pe care o dedică afacerilor, îi place să gătească: "Îmi place la nebunie să gătesc, am învăţat privind-o pe mama, care găteşte foarte bine. Eu gătesc fără să citesc o reţetă. Spre exemplu, îi prepar lui Dan un mix inventat de mine, din ton, lămâie, parmezan, muştar iute, piper, un pic de maioneză făcută în casă, un strop de Almete, castravete acru tăiat foarte mic".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările