Dezvăluiri scandaloase despre viaţa sexuală a lui David Bowie, într-o nouă biografie: starul ar fi întreţinut relaţii cu minore şi propunerea care l-a şocat

Dezvăluiri scandaloase despre viaţa sexuală a lui David Bowie, într-o nouă biografie: starul ar fi întreţinut relaţii cu minore şi propunerea care l-a şocat

David Bowie a murit în ianuarie 2016 după o luptă cu cancerul FOTO Guliver/Getty Images

La un an şi jumătate de la moartea lui David Bowie, o nouă carte aprofundează cariera sa îndelungată şi scoate la suprafaţă lucruri scandaloase despre viaţa sexuală a starului britanic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Biografia „David Bowie: A Life“, semnată de editorul britanic al revistei GQ Dylan Jones şi scrisă pe baza a 180 de interviuri cu prietenii, rivalii, partenerii şi colaboratorii lui David Bowie, susţine că artistul era dependent de sex şi de cocaină, însă conţine şi alte detalii mult mai şocante.
 
Cartea susţine că androginul Bowie a mers din cucerire în cucerire în anii ’70, bucurându-se de sex cu femei, cu bărbaţi, sex în trei, sex în grup, multiple aventuri şi chiar i-a invitat pe alţii să-l privească în timp ce face sex cu femei, potrivit unor fragmente ale biografiei citate Daily Mail. De altfel, însuşi Bowie s-a descris la un moment dat ca fiind „incredibil de promiscuu“.

Însă cele mai şocante dezvăluiri sunt cele potrivit cărora starul ar fi făcut sex cu fete de 13 ani, dar a refuzat să aibă contact sexual cu un cadavru.
 
Reputaţia lui David Bowie de dependent de droguri i-a adus oferta sordidă de a face sex cu un trup neînsufleţit, în timpul tuneului din Philadelphia în 1972, potrivit spuselor faimoasei „groupie“ (fană interesată în a face sex cu membrii unei trupe) Josette Caruso.
 
 
Josette a fost invitată în camera de hotel a lui Bowie în care, spune aceasta, a fost sedusă de artist, ajungând la săruturi, îmbrăţişări şi mult sex. Aceasta povesteşte cum, târziu în noapte, a fost martora unui incident bizar, când cineva a bătut la uşă, iar bodyguard-ul lui Bowie a deschis şi a strigat după cântăreţ. Câteva minute mai târziu, Bowie s-a întors în cameră „alb ca varul“.
 
„Era vizibil şocat. Cineva şi-a făcut apariţia şi i-a oferit un cadavru cald cu care să facă sex“, povesteşte Caruso. „Cine cred ei că sunt? De ce ar crede că aş fi interesat de aşa ceva? De ce aş fi interesat să fac sex cu un cadavru?“, i-a spus Bowie tremurând.
 
Tot în biografie, cântăreaţa britanică a anilor '70 Dana Gillespie dezvăluie că a fost iubita artistului pe când avea numai 13 sau 14 ani. Ea susţine că Bowie a venit la ea acasă, după o petrecere, costumat în Robin Hood, iar tatăl ei iniţial a crezut că este o fată datorită părului său extrem de lung.
 
„Toată lumea credea că este gay şi puţin cam teatral pentru un băiat normal“, mărturiseşte ea.
 
David Bowie, alături de Dana Gillespie

Cartea descrie, de asemenea, problemele pe care Bowie le avea cu drogurile şi susţine că apogeul dependenţei sale de cocaină a fost atins în 1975, când a ajuns să cântărească 43 de kilograme şi trăgea şapte grame de cocaină pe zi.
 
„Întreaga sa carieră profesională a fost una de mit, legendă şi invenţie“, scrie Dylan Jones în biografia care urmează să apară pe 7 septembrie.
 
David Bowie a murit în ianuarie 2016, la vârsta de 69 de ani, după o luptă cu cancerul, însă a lăsat în urmă piese memorabile şi influenţe asupra mai multor genuri actuale.
citeste totul despre: