Dezvăluiri despre relaţia dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt. Motivele de ceartă: ea îşi dorea o căsnicie deschisă, să se mute în Anglia şi să devină noua Lady Di

Dezvăluiri despre relaţia dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt. Motivele de ceartă: ea îşi dorea o căsnicie deschisă, să se mute în Anglia şi să devină noua Lady Di

Brad Pitt şi Angelina Jolie au împreună şase copii FOTO Guliver/Getty Images

Angelina Jolie îşi doreşte să se mute, alături de cei şase copii, în Marea Britanie, unde să se dedice campaniilor umanitare şi astfel să continue activitatea Prinţesei Diana, iar principalele dispute cu Brad Pitt le avea pe tema copiiilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ian Halperin, autorul biografiei „Brangelina, povestea nespusă“, semnează un text pe site-ul „Daily Mail“ în care face o serie de dezvăluiri despre viaţa de cuplu a celor doi actori americani. Potrivit scriitorului, Angelina Jolie s-a gândit la un alt plan înainte de a se hotărî să divorţeze: să se mute alături de cei şase copii ai cuplului în Marea Britanie, pentru a-şi dezvolta activităţile caritabile şi politice, în timp ce Brad Pitt ar fi rămas în Los Angeles să-şi continue cariera cinematografică, în acest fel având o căsnicie deschisă. 
 
„Pentru lumea din afară ar fi continuat să fie un cuplu fericit, dar fiecare ar fi fost liber să facă orice. Mai mult, Brad ar fi putut să-şi vadă copiii de câte ori dorea. Când Brad a catalogat propunerea soţiei sale drept absolut inacceptabilă, volatila Jolie s-a înfuriat foarte tare. Într-o clipă, toate defectele relaţiei lor furtunoase au ieşit la iveală“, scrie Halperin.
 

Angelina Jolie vrea să intre în Garza Lorzilor

Acesta mai spune că au fost acuzaţii de infidelitate de ambele părţi şi reproşuri privind obsesia fiecăruia pentru ocupaţiile lui, însă fără îndoială cele mai intense discuţii au fost cele privind viitorul celor mici. „Aşa cum s-a întâmplat de multe ori înainte, Brad a încercat să facă faţă temperamentului vulcanic al Angelinei. La baza unei confruntări aprige dintre cei doi a stat dorinţa ei arzătoare de a se muta în Anglia şi a se dedica carierei politice, pentru care a făcut campanii împotriva violenţei asupra femeilor din zonele de război, pentru educarea femeilor din ţările în curs de dezvoltare şi a încercat să uşureze calvarul a milioane de refugiaţi din întreaga lume. Îşi dorea să se stabilească în reşedinţa închiriată din Surrey, să-şi înscrie copiii la o şcoală londoneză şi să continue activitatea Prinţesei Diana, a cărei viaţă a studiat-o în detaliu“, povesteşte scriitorul. 
 
Mai mult, Jolie ar avea de gând să se folosească de relaţia pe care o are cu personalităţi, precum baroneasa Arminka Helic, David Cameron şi fostul Secretar de Externe William Hague (foto dreapta), pentru a câştiga un loc în Camera Lorzilor. De asemenea, este dispusă să renunţe la cetăţenia americană pentru acest lucru. 
 

Angelina Jolie=Lady Di+Maica Tereza

Jolie ar fi încercat chiar să-şi convingă soţul să-i urmeze exemplul lui Ronald Reagan, care a renunţat la film pentru Casa Albă. Chiar dacă starul a susţinut mereu cauzele liberale şi democratice, nu are niciun interes în a urma o carieră politică, aşa că Angelina a încercat pe cont propriu. Chiar şi acei prieteni care îi cunosc temperamentul vulcanic o descriu ca fiind extrem de sinceră şi dedicată când vine vorba de campaniile umanitare în care se implică. Dar este clar că proiectele sale au fost mult mai apreciate în Marea Britanie – unde a fost înnobilată de Regină în 2014 – decât în ţara sa de origine. 
 
„Jolie este la fel de fermecătoare şi muncitoare pe cât este de ambiţioasă. Angelina este convinsă că poate fi o persoană care să fie o combinaţie între Prinţesa Daiana şi Maica Tereza. I-a studiat foarte bine viaţa Dianei şi crede că îi poate duce mai departe munca. Nu o subestimaţi, este absolut convingătoare cu oamenii care sunt în poziţii de putere. Întotdeauna a obţinut ceea ce şi-a dorit. Cred că vrea să o imite şi pe Grace Kelly, care a trecut de la Hollywood la problemele regale“, mai scris Halperin. 
 

Brad Pitt, devastat de divorţ

Prietenii lui Brad au mărturisit că actorul a fost „zdrobit şi devastat“ când a aflat de divorţ, dar şi din  cauza acuzaţiilor potrivit cărora consumă droguri şi alcool, este agresiv şi a avut o aventură cu actriţa franceză Marion Cotillard – lucru negat de aceasta. 
 
„Brad este un pacifist“, spune unul dintre cei mai vechi prieteni ai starului. „El a evitat întotdeauna confruntările cu Angelina şi este un tată devotat. El şi-a propus să facă lucrurile corect din punct de vedere moral. Mereu i-a propus Angelinei să se gândească foarte bine, să-şi împartă bunurile în mod amiabil şi să aibă custodia comună înainte de a anunţa divorţul. Din acest motiv se simte atât de trădat acum. Nu-i vine să creadă că ea încearcă să-i strice reputaţia, pentru că el, în ciuda sfaturilor avocaţilor săi, nu vrea să o critice pe mama copiilor lui.“
 
Brad Pitt şi Angelina Jolie au format vreme de 12 ani cel mai îndrăgit cuplu al showbizului american FOTO Guliver/Getty Images

Brandul Brangelina

Relaţia celui mai apreciat cuplu de la Hollywood a început să se deterioreze în ultimul an, iar prieteni apropiaţi ai celor doi artişti spun că aceştia nu mai dormeau în aceeaşi cameră. Mai mult, cu doar câteva săptămâni înainte de divorţ, Jolie a închiriat o locuinţă în Malibu. Există şi prieteni ai celor doi care cred că brand-ul Brangelina a fost profitabil şi de folos pentru amândoi, acesta fiind unul dintre motivele pentru care relaţia nu s-a încheiat mai devreme. 
 
Un alt subiect de ceartă l-a reprezentat rolul jucat de fratele actriţei, James Haven, pe care l-a sărutat cu ani în urmă la gala Oscar. Haven ar primi aproximativ 10% din veniturile acesteia pentru a avea zilnic grijă de cei şase copii, lucru care îi displace lui Pitt. De asemenea, s-au certat din cauza faptului că Angelina preferă să îi ia pe copii în toate călătoriile, în timp ce Brad şi familia lui consideră că micuţii au nevoie de mai multă stabilitate. 
 
Amintim că, după 12 ani de relaţie şi şase copii împreună, Angelina Jolie (41 de ani) a decis să divorţeze de Brad Pitt (52 de ani), invocând clasicul motiv al „diferenţelor ireconciliabile“. Actriţa a solicitat custodia deplină a celor şase copii, cu o clauză prin care se specifică faptul că Brad Pitt are dreptul legal de a-i vizita, şi a precizat că nu doreşte sprijin material. La baza despărţirii ar sta faptul că actorul are un comportament impulsiv, iar Jolie nu este de acord cu metodele prin care acesta îi educa pe cei mici.
 

Angelina Jolie şi Brad Pitt, alături de cei şase copii FOTO Guliver/Getty Images

Publicaţiile străine au oferit detalii şi despre incidentul care ar fi determinat-o pe Jolie să facă acest pas şi se pare că este vorba de o altercaţie pe care cei doi au avut-o recent. Potrivit primelor informaţii, Brad Pitt ar fi avut o reacţie agresivă faţă de fiul lor cel mare, Maddox, în momentul în care acesta a intervenit pentru a-i lua apărarea mamei sale într-o discuţie în contradictoriu a cuplului.
 

Surse apropiate vedetelor au declarat pentru „People“ că Brad Pitt nu a folosit niciodată violenţa fizică în prezenţa copiilor săi, însă îl descriu ca pe un părinte ce vrea să impună reguli mai stricte în creşterea şi educarea copiilor. „Pitt a fost mereu mai strict, dorea să le impună reguli puţin mai stricte. Nu a fost niciodată violent cu cei mici, deşi a avut câteva izbucniri de mânie, poate doar să fi ridicat tonul la ei. Angelina a avut întotdeauna o atitudine mai relaxată cu copiii. Nu ţipa niciodată la ei“, potrivit sursei.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în anul 2014 şi au împreună şase copii, dintre care trei adoptaţi - Maddox, născut în 2001, Pax, născut în 2003, Zahara, născută în 2005 - şi trei biologici - Shiloh, născută în 2006, şi gemenii Vivienne şi Knox, născuţi în 2008. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: