Dezvăluire tulburătoare a actriţei Joan Collins: primul ei soţ a încercat să o vândă unui şeic

Dezvăluire tulburătoare a actriţei Joan Collins: primul ei soţ a încercat să o vândă unui şeic

În cel mai recent volum, "Passion of Life", actriţa a descris momentele dificile prin care a trecut

Actriţa şi scriitoarea Joan Collins, celebră pentru rolul Alexis Carrington din serialul "Dinastia", a dezvăluit într-un nou volum de memorii că primul ei soţ, actorul Maxwell Reed, a încercat să o vândă unui şeic arab, pentru o noapte.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cel mai recent volum de memorii, "Passion for Life", Joan Collins povesteşte că primul ei mariaj a fost un dezastru şi că s-a refugiat la Hollywood după ce a aflat că soţul ei de atunci, actorul irlandez Maxwell Reed, acceptase propunerea indecentă a unui bogat şeic arab de a-i permite acestuia să petreacă o noapte cu actriţa, pentru suma de 200.000 de dolari, informează contactmusic.com.

Mariajul cu Maxwell Reed avea să se destrame după cinci ani, în 1956.

Joan Collins, în vârstă de 80 de ani, a mai fost căsătorită de patru ori, în prezent fiind măritată cu Percy Gibson, cu 32 de ani mai tânăr decât ea.

Cariera actriţei britanice Joan Collins, în teatru, film şi televiziune, se întinde pe şase decenii. Cel mai celebru rol al lui Joan Collins este cel din serialul american "Dinastia/ Dynasty", difuzat în prime time de postul de televiziune ABC între anii 1981 şi 1989. Serialul "Dinastia" a reprezentat soluţia găsită de postul ABC pentru a concura cu serialul "Dallas", difuzat în aceeaşi perioadă şi în acelaşi interval orar de postul CBS şi care era la acea oră lider de audienţă. Pentru rolul din acest serial, Joan Collins a fost nominalizată de şase ori la premiile Globul de Aur, câştigând acest trofeu în 1983. Tot în 1983, ea a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

În 1988, ea a păşit pe urmele surorii sale, Jackie Collins, şi şi-a publicat primul roman, "Prime Time", care a devenit un bestseller. Collins a scris mai multe cărţi, inclusiv autobiografia sa şi volume cu sfaturi de înfrumuseţare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările