Detalii ieşite din comun ale autopsiei lui Michael Jackson, dezvăluite după 10 ani de la moartea starului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După mai bine de zece ani de la moartea regretatului star pop Michael Jackson au fost dezvăluite noi detalii descoperite în urma autopsiei.

Noul film documentar „Killing Michael Jackson“, care a avut premiera pe 22 iunie 2019, dezvăluie câteva detalii necunoscute ale autopsiei regelui muzicii pop, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia, citat de Agerpres.

La 10 ani de la moartea lui Michael Jackson, din 25 iunie 2009, cântăreţ despre care de-a lungul timpului au circulat numeroase zvonuri, un nou documentar intitulat „Killing Michael Jackson“ scoate la iveală acum noi secrete şi întâmplări despre viaţa şi moartea cântăreţului american. 

Detectivul Scott Smith, de la Poliţia din Los Angeles, a dezvăluit că Michael Jackson era chel. Într-un interviu din timpul documentarului, Smith asigură că „de câte ori ieşea în public Michael purta perucă“.

„Când i-am examinat capul, am văzut că în creştet era chel şi că nu avea păr nici în părţi“, a mai spus el.

Nu este singurul detaliu care a ieşit la lumină. În afară de alopecie (căderea părului – n.r.), corpul lui Michael Jackson era acoperit de cicatrici şi de semnele lăsate de numeroasele operaţii chirugicale la care a fost supus, spre exemplu în spatele urechilor, la nas, la baza gâtului, pe braţe, la încheieturile mâinilor.

Se pare că celebrul artist a rămas fără păr în urma arsurilor grave suferite în incidentul din 1984, pe platoul de filmare al unei reclame la Pepsi Cola, iar autopsia a mai relevat şi că artistul avea un tatuaj care îi acoperea cu negru partea de craniu lipsită de păr. 

Prea multe operaţii estetice, dependenţă de somnifere şi alte medicamente, abuzuri sexuale şi un lung şir de acuzaţii care au culminat cu lansarea pe HBO a terifiantului documentar „Leaving Neverland“ sunt alte câteva lucruri care i-au marcat viaţa şi moartea regelui muzicii pop.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite