Detalii în cazul divorţului Ancăi Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu: cuplul ar fi frecventat cluburile de swingeri, potrivit naşului lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anca Ţurcaşiu
Anca Ţurcaşiu

Cristian Ţânţăreanu, naşul celor care până de curând au fost un cuplu,  Anca Ţurcaşiu şi medicul Cristian Georgescu, a vorbit despre divorţul celor doi. În spirit de glumă, acesta a afirmat: „Foarte bine ca a divorţat, că o dată vede naşu puţa finei”.

După ce luni seară, Anca Ţurcaşiu şi-a anunţat divorţul de medicul Cristian Georgescu, pe Facebook, naşul celor doi, Cristian Ţânţăreani nu s-a sfiit să ofere mai multe detalii despre divorţul celor doi, pentru colegii de la Click! 

„Foarte bine ca a divorţat, că o dată vede naşu puţa finei”, a zis el. „Lasă că e mult bine singur, nu e un capăt de lume. Ştiu că în ultima perioadă au avut divergenţe, nu se mai înţelegeau deloc. Ultima dată i-am văzut împreună acum două zile. Dar na… nu înseamnă că era roz situaţia”.

Tot naşul celor doi a vorbit în 2014 despre faptul că Anca Ţurcaşiu şi soţul ei obişnuiau să frecventeze cluburile de swingeri, unde făceau sex în grup.

„În cercul lor nu era nici un secret că frecventau cluburile de swingeri”, a zis Ţânţăreanu pentru Click! la acea vreme. „Făceau treaba asta de doi-trei ani cu regularitate. Era un grup retras, de vreo 15-20 de familii. Două cupluri ştiu că sunt din lumea oamenilor de afaceri, alte două din rândul oamenilor politici, iar restul tineri rebeli, cărora le place viaţa. Au vrut şi eu să merg, dar nu m-a lăsat soţia”.

Cu toate astea, la puţin timp după ce a oferit acele declaraţii, Ţânţăreanu a ţinut să precizeze că a glumit: „Toată treaba asta e invenţia mea. Eu aş vrea să particip la asta. Nici nu se pune problema de divorţ. M-a sunat Anca să mă întrebe cum de fac glume proaste. Nu divorţează, nu a divorţat, nu ştiu dacă în 10-15 ani nu o să divorţeze”.

Fostul soţ al Ancăi a comentat şi el întâmplarea de la acea vreme: „De-a lungul anilor am mai fost certaţi, ne certăm de la prostii, dar ne împăcam prin comunicare. Anca este cea care mă împacă. Cât despre faza cu swingerii,  se ştie ca naşul Cristian Ţânţăreanu spune poante. Anca e necăjită, mi-a spus că nu ştie de ce a făcut gluma aceasta pe seama ei”. Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu s-au căsătorit în anul 1998. Împreună, ei au un fiu în vârstă de 21 de ani: Radu Alexandru, care este student la Facultatea de Inginerie Spaţială din Bucureşti. 

Anca Ţurcaşiu (50 de ani) şi Cristian Georgescu s-au căsătorit în anul 1998, iar petrecerea a avut loc în Paradisul Verde, de la Corbeanca. Naşii de cununie ai celor doi au fost soţii Ţânţăreanu, Cristian şi Manuela. L-a cunoscut pe medicul Cristian Georgescu (50 de ani) în SUA, la scurt timp după ce a ieşit dintr-o relaţie care i-a adus multă fericire, dar care i-a provocat şi multă durere. Înainte ca viaţa să i-l scoată în cale pe medicul stomatolog Cristian Georgescu, cântăreaţa a trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar care s-a încheiat cu lacrimi. S-a iubit cu solistul Gigi Gheorghiu (64 de ani) timp de patru ani, din 1993 până în 1997. Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu au un fiu, în vârstă de 21 de ani, pe nume Radu, student la Facultatea de Inginerie Spaţială din Bucureşti.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite