Designerul Tom Ford a dezvăluit mariajul cu jurnalistul Richard Buckley

Designerul
Tom Ford a dezvăluit mariajul cu jurnalistul Richard Buckley

Tom Ford şi Richard Buckley au o relaţie de 27 de ani. Foto AFP

Ford a anunţat că s-a căsătorit în Statele Unite cu Buckley, partenerul său din ultimii 27 de ani. Cei doi au împreună un băieţel în vârstă de un an.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cu Richard sunt de 27 de ani, iar acum ne-am şi însurat, ceea ce e drăguţ. Ne-am însurat în Statele Unite şi ştiu că mariajele (între persoanele de acelaşi sex – n. r.) sunt legale şi în Marea Britanie, iar asta e foarte bine“, a declarat Ford (52 de ani), citat de people.com.

Designerul spune că jurnalistul i-a fost alături în momente dificile. „Când eram student, mi-am pierdut atât de mulţi prieteni, aş putea spune că mai bine de jumătate dintre cei mai buni prieteni“, a zis Ford, potrivit „Vogue U.K“.  „Şi Richard a trecut prin perioade grele“, a mai spus el.Cei doi s-au cunoscut la o prezentare de modă, în 1986, iar anul trecut, în octombrie, au devenit părinţii unui băieţel, Alexander John Buckley Ford.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările