Designerul italian Stefano Gabbana, criticat de internauţi după ce a numit-o „urâtă“ pe Selena Gomez: „Dezgustător“ FOTO

Designerul italian Stefano Gabbana, criticat de internauţi după ce a numit-o „urâtă“ pe Selena Gomez: „Dezgustător“ FOTO

Domenico Dolce (dreapta) şi Stefano Gabbana (stânga) sunt creatorii mărcii Dolce & Gabbana FOTO Getty Images

Designerul italian Stefano Gabbana a numit-o „urâtă“ pe Selena Gomez după ce The Catwalk Italia a publicat pe Instagram un colaj în care starul pop poartă cinci rochii roşii cu scopul de a încuraja fanii să îşi aleagă oţinută preferată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Stefano Gabbana este cunoscut că în trecut a mai făcut afirmaţii controversate la adresa vedetelor, însă acum, Selena Gomez este ţinta atacului său, scrie The Hollywood Reporter, citat de News.ro. 
 
„Este chiar urâtă!“, a comentat creatorul de modă. Şi pentru a înrăutăţi lucrurile, Gabbana a răspuns unui mesaj, fiind de acord cu faptul că Gomez „arată ca un câine Pomeranian“ şi a găsit insulta amuzantă.
 
Unii dintre fanii actriţei nu au fost de acord cu comentariile designerului şi au numit comportamentul său „dezgustător“ şi „nerespectuos“. 
Nu este prima dată când Gabanna a scris comentarii nepoliticoase pe contul de Instagram al The Catwalk Italia. Recent, el s-a înfuriat comentând o fotografie a modelului Kate Moss purtând o ţinută neagră Saint Laurent, spunând simplu: „Nu“. 
 
În trecut, Gabanna s-a luptat cu Miley Cyrus şi fratele ei Braison, după ce Cyrus a anunţat public că nu este de acord cu politica companiei. Cu câteva luni înainte, Gabbana a avut parte de reacţii negative pentru că şi-a apărat brandul după ce a îmbrăcat-o pe prima doamnă a Americii, Melania Trump, cu o creaţie semnată de el. 
 
Gabbana s-a delimitat de o listă a unor notabili designeri, inclusiv Tom Ford, Zac Posen şi Christian Sirino, care au refuzat să o îmbrace pe Trump. 
 
Stiliştii Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, creatorii mărcii Dolce & Gabbana, care au format un cuplu, au declarat în aprilie că după moartea lor nimeni nu îi va înlocui.
 
citeste totul despre: