Delia, despre zvonurile că se pregăteşte să devină mamă, după ce a fost surprinsă la o clinică de fertilizare: „Micuţa surorii mele m-a făcut să fiu fericită“

Delia, despre zvonurile că se pregăteşte să devină mamă, după ce a fost surprinsă la o clinică de fertilizare: „Micuţa surorii mele m-a făcut să fiu fericită“

Delia răspunde speculaţiilor potrivit cărora a apelat la tratamente de fertilizare pentru a rămâne însărcinată

Delia, în vârstă de 35 de ani, a fost văzută recent la o clinică de fertilizare din Capitală, iar zvonurile conform cărora ar apela la ajutorul tratamentelor de fertilizare pentru a putea rămâne însărcinată au luat amploare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, Delia a lămurit lucrurile şi a explicat exact care a fost motivul pentru care a mers la clinica respectivă. 
 
Mai mult, artista a menţionat că detestă să fie întrebată tot timpul când „are de gând să facă un copil“. 
 
„Am fost să îmi fac un simplu control. Toată lumea trebuie să meargă să îşi facă analizele. Nu trebuie să mergi la doctor în cazuri extreme. Am fost să-mi fac analize de bun simţ. Nu mergi la doctor doar atunci când eşti însărcinată“, a declarat Delia, care a mărturisit totodată că este fericită pentru sora ei, Oana, care a născut în urmă cu câteva luni. 
 
„Micuţa surorii mele m-a făcut să fiu fericită. A fost o trăire intensă pentru mine. Nu e o artă să schimbi un scutec. Te obişnuieşti. Viaţa îţi dă timp să te obişnuieşti cu toate…“, a conchis Delia, notează Libertatea.  
 
FOTO Facebook

Delia Matache este una dintre cele mai de succes artiste din România şi este căsătorită din 2012 cu managerul Răzvan Munteanu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: