Decizia luată de Dan Negru. De ce îşi ţine prezentatorul copiii departe de televiziune

Decizia luată de Dan Negru. De ce îşi ţine prezentatorul copiii departe de televiziune

Dan Negru speră să dea lovitura şi cu Revelionul din timpul pandemiei.

Regele Audienţelor ne-a oferit un prim-plan al vieţii lui actuale, din care nu lipsesc show-ul TV dintre ani, impactul pandemiei asupra mariajului său şi educaţia pe care le-o dă celor doi copii ai lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nu i-a plăcut niciodată să vorbească, în spaţiul public, despre familia lui, însă nici n-a refuzat să răspundă tuturor curiozităţilor pe care le-am avut despre soţia Codruţa, cu care e însurat încă din 2006, şi cei doi copii ai lor, Dara (10) şi Bogdan (8). În pragul împlinirii a 50 de ani de viaţă, Dan Negru a făcut dovada sincerităţii cu privire la proiectele profesionale pe care le are în desfăşurare şi viaţa lui de star TV, om de afaceri, tată şi soţ.

Ştiai că, la o simplă căutare pe Google, primul lucru care apare despre tine e „Dan Negru a murit“? Ce-i drept, e vorba despre o postare de-a ta despre un prezentator american decedat, dar, în contextul actual, nu-ţi dă fiori pe şira spinării?

Dan Cărţile aveau un filtru, online-ul indexează orice tâmpenie... dar nu ştiu cum e mai bine. Am văzut multe năzbâtii în online, tocmai pentru că oricine poate să scrie orice şi, în goana după audienţă, like-uri, lucrurile şocante sunt mai căutate. Aşa că e firesc ca ştirile şocante să aibă întâietate. Cât despre moarte, suntem poporul cu un cult deosebit pentru morţi, colivă, înmormântări. Se vede asta în Google, cum moare unul, cum e nr. 1 în top căutări.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările