Actorul Ciprian Nemeşiu s-a sinucis. Mărturia fostei sale iubite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexia Lucia Istrate şi Ciprian Nemeşiu FOTO Facebook Alexia Lucia Istrate
Alexia Lucia Istrate şi Ciprian Nemeşiu FOTO Facebook Alexia Lucia Istrate

Actorul Ciprian Nemeşiu, care s-a sinucis pe 8 martie, la doar 39 de ani, s-ar fi lăsat copleşit de efectele pandemiei de COVID-19. Actriţa Alexa Lucia Istrate, fosta lui iubită, spune că în ziua fatidică li s-au anulat trei spectacole pe care le aşteptau cu disperare.

Actriţa Alexa Lucia Istrate, cunoscută din serialul de comedie "Nimeni nu-i perfect", de la Prima TV, a vorbit, într-un interviu pentru Click!, despre motivele pentru care actorul de improvizaţie Ciprian Nemeşiu, şi-a pus capăt zilelor. 

Tânăra spune că Ciprian Nemeşiu s-a lăsat copleşit de efectele pandemiei: a rămas fără angajamente şi se simţea din ce în ce mai singur: "Am fost trei ani împreună, acum era singur, fără angajamente, şi poate că de aceea s-a şi sinucis. Iar nesiguranţa şi-a spus cuvântul, mai ales că luni, 8 martie, aveam cu trupa noastră trei spectacole şi toate s-au anulat, iar el s-a sinucis."

Alexa Lucia Istrate a publicat şi un mesaj pe reţelele de socializare, împreună cu o imagine cu ei doi, dintr-o vacanţă din Thassos, pe vremea când erau împreună. "Te-am iubit tare, trei ani şi jumătate mi-ai zâmbit... ieri aveam trei spectacole, ni le a luat COVID... iartă-mă că n-am simţit că erai singur... Zâmbeşte Sus! ...", a scris tânăra actriţa. 

"Ciprian nu era căsătorit, era singur, poate şi de aceea nu s-a mai regăsit, nu şi-a mai făcut nicio relaţie", au povestit colegi de trupă, potrivit sursei citate. 

Cine a fost Ciprian Nemeşiu 

Actor şi economist, Ciprian Nemeşiu a făcut parte din echipa hotelului Howard Johnson Grand Plaza Hotel (actualul Sheraton) şi Ramada Plaza. A avut colaborări cu televiziunile Brava Tv, Happy Fish şi cu majoritatea teatrelor din Bucureşti. 

A dezvoltat trupa de teatru de improvizaţie ”Freeze”, care activează cu succes pe scenele bucureştene. Ciprian Nemeşiu a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universităţii Spiru Haret şi Facultatea de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite