De ce a renunţat Priscilla Presley la relaţia cu Robert Kardashian. Ce i-a spus fosta soţie a lui Elvis înainte de separare

De ce a renunţat Priscilla Presley la relaţia cu Robert Kardashian. Ce i-a spus fosta soţie a lui Elvis înainte de separare

Priscilla a ezitat să se recăsătorească după divorţul de Elvis (Foto: Profimedia)

Robert Kardashian este bine cunoscut ca primul soţ al lui Kris Jenner şi tatăl a patru dintre copiii ei. S-au căsătorit în 1978 şi au fost împreună mai bine de două decenii. Dar, înainte ca Robert să-şi întemeieze o familie cu Kris, în viaţa lui a existat o altă femeie: fosta soţie a lui Elvis Presley, Priscilla. Cei doi se plăceau mult, dar relaţia nu a funcţionat.

Când Robert şi Priscilla s-au întâlnit, el se despărţise de Kris, iar ea divorţase de curând de Elvis şi locuia  alături de Lisa Marie, care avea 7 ani pe atunci. Conform cărţii lui Jerry Oppenheimer, The Kardashians: An American Drama, Robert şi Priscilla s-au plăcut foarte mult. Ba mai mult, Robert a prezentat-o pe Priscila şi prietenilor săi, iar ei au descris-o ca pe o femeie dulce.

La rândul ei Priscila era atrasă de „personalitatea magnetică” a lui Robert. Era amuzant, simpatic şi fermecător.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările