De ce a murit pizzarul Claudiu Constantin Toader, fostul concurent de la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Constantin Toader îşi deschisese, alături de fraţii săi, o pizzerie din Bucureşti
Claudiu Constantin Toader îşi deschisese, alături de fraţii săi, o pizzerie din Bucureşti

Claudiu Constantin Toader (30 de ani), pizzerul din semifinala celui de-al doilea sezon al show-ului „Românii au talent“, a murit din cauza unei insuficienţe cardio-respiratorie acută pe fond de oboseală, potrivit medicilor de la IML, citaţi de „Click!“.

Claudiu Constantin Toader, care a ajuns în semifinala celei de-a doua ediţii a emisiunii „Românii au talent“ după ce a jonglat cu blatul de pizza, a fost găsit mort duminică, 5 iulie, de către unul dintre fraţii săi. 

Cu o seară înainte, Constantin Toader a petrecut alături de câţiva prieteni într-un club din Capitală. În dimineaţa zilei de duminică, fratele mai mare, Florin, l-a găsit în jacuzzi fără semne de viaţă, iar medicii de la SMURD au încercat timp de o oră şi jumătate să-l resusciteze. 

„Doctorii au spus că nu au găsit alcool sau alte substanţe în corpul lui, aşa încât moartea a putut fi provocată ori de apa fierbinte, ori de aburii din jacuzzi“, a declarat, pentru „Click!“, fratele mai mic al acestuia, George.

În copilărie Constantin Toader a suferit de bronşită asmatiformă, după cum a dezvăluit în 2012, când a participat la „Românii au talent“. „Am fost botezat acasă, într-o oală de opt kilograme, pentru că nu aveam voie să fiu scos din casă. Imediat după botez am fost băgat la perfuzii“, povestea Claudiu în 2012. Tânărul provine dintr-o familie modestă şi are cinci fraţi, iar talentul şi l-a descoperit când s-a angajat la o pizzerie. Acesta are în palmares mai multe premii la concursuri internaţionale pentru pizzeri şi a fost instructor de preparat pizza, iar din 2014 îşi deschisese, alături de fraţii săi, o pizzerie în Bucureşti. Puteţi citi aici ultimul interviu al lui Claudiu Constantin Toader. 

claudiu constantin toader foto pro tv

Claudiu Constantin Toader a ajuns în semifinala „Românii au talent“ după ce a jonglat cu blatul de pizaa FOTO Pro TV

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite