De la masa de Paşte, direct în sala de antrenament

De la masa de Paşte, direct  în sala de antrenament

Iuliana Luciu - Grigore Moldovan

Concurenţii de la „Dansez pentru tine“ au avut parte duminică de o zi liberă, fără repetiţii, cu ocazia Sărbătorilor de Paşte. A doua zi însă, ei s-au întors în sala de antrenament.

Ştiri pe aceeaşi temă

Competitorii s-au bucurat de slujba de Înviere, precum şi de o masă festivă în compania celor dragi, după ce la ediţia din Vinerea Mare a emisiunii apropiaţii lor au venit în platou pentru a-i susţine. La masa de Paşte au luat parte şi câteva dintre vedetele care luptă în concurs.

După ce cuplul Iuliana Luciu - Grigore Moldovan (foto) a învins la duel echipa formată din Anamaria Ferenţ şi Sasha Ghedici, săptămâna aceasta sora Nicoletei Luciu va trece din nou printr-o probă decisivă.

Iulia şi Grigore se vor confrunta cu echipa Dragoş Bucurenci - Elena Geru şi vor dansa stilurile ediţiei precedente - folclor românesc şi vals lent. Celelalte perechi rămase în concurs vor avea de pregătit pentru ediţia de vineri stilurile de dans paso doble şi Michael Jackson.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările