De ce a divorţat Betty White după patru luni de mariaj de un pilot chipeş

De ce a divorţat Betty White după patru luni de mariaj de un pilot chipeş

Betty a avut o viaţă greu încercată (Foto:arhivă)

Prima Doamnă a concursurilor TV” şi-a început cariera în radio, pentru simplul motiv că nu era considerată destul de fotogenică pentru a apărea pe micul ecran.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă, atunci când a împlinit 90 de ani, NBC a difuzat o producţie specială în onoarea ei şi, la 99, fanii ei au creat o petiţie pentru a se proclama Ziua Betty White în oraşul ei natal, acum, pe 17 ianuarie 2022, când ar fi împlinit 100 de ani, rememorăm momentele inedite din cariera şi viaţa ei îndelungate. Chiar aşa, cum de-a reuşit Betty să-şi menţină vigoarea şi umorul intacte aproape 100 de ani? Cu burgeri şi cartofi prăjiţi, cum altfel?! La care adăuga un strop de vodcă şi sucuri acidulate. Sau cu sandvişul cu salam, unt de arahide şi salată pe care i-l făcea mama ei în copilărie şi pe care diva hollywoodiană îl prefera la orice oră din zi şi din noapte.

Dacă dieta legendarei actriţe – din care spunea, mai în glumă, mai în serios, că lipsea tot ce era verde – nu era deloc sănătoasă, atitudinea pe care o aborda White era cât se poate de lăudabilă. “Gustă fiecare moment al vieţii!”, ne îndemna pioniera televiziunii. “Eu m-am născut o optimistă incurabilă! Am moştenit asta de la mama mea şi nu s-a schimbat niciodată. Când eram mică, eram cel mai fericit copil în captivitate”, conchidea ea făcând referire la prietenii ei patrupezi care nu i-au lipsit niciodată din preajmă. 

Citeşte mai multe aici!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările