De ce refuză Dan Negru să apară în reclame. I s-a oferit echivalentul unui apartament şi a refuzat

De ce
refuză Dan Negru să apară în reclame. I s-a oferit echivalentul unui apartament
şi a refuzat

Prezentatorul TV Dan Negru FOTO Facebook

Prezentatorul TV Dan Negru a vorbit despre motivele care l-au determinat să refuze apariţia în spoturi publicitare sau orice fel de campanie de promovare a unui produs.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prezentatorul de televiziune Dan Negru (48 de ani)  a mărturisit într-un interviu acordat Pagina de Media că, în ciuda faptului că a primit numeroase oferte de-a lungul timpului, unele chiar foarte bănoase, nu a fost niciodată tentat să-şi crească veniturile din publicitate. 

„Acum vreo 20 de ani, când făceam Academia vedetelor, venise un operator de telefonie. Eu trebuia să bag mâna în acvarii – erau tot felul de probe, cu acvarii - şi să scot un telefon de acolo.   Am zis nu. Banii? Am calculat atunci, îmi puteam lua un apartament în Colentina. Noroc că am avut o soţie care m-a înţeles. Ofertele au continuat şi acum, în epoca Facebook şi Instagram. Chiar ieri am avut o ofertă, pentru o postare. Era ceva de ordinul sutelor de euro”, a povestit Dan Negru la paginademedia.ro 

„M-a contactat până şi o companie care producea uşi pentru garaje. Aveau şi scenariul pregătit. Se deschidea o uşă, eu eram de o parte, iar Florin Piersic de cealaltă“, a mai relatat prezentatorul. „Mi s-a mai întâmplat ceva. Când mergeam pe la firme de construcţii sau de diverse materiale, unii erau speriaţi: aoleu, iar a venit cineva care vrea barter. Asta pentru că sunt influenceri care lucrează şi pe barter. Nu am făcut niciodată nici publicitate pe bani, nici pe barter. Am refuzat, pur şi simplu“, a adăugat acesta.

Dan Negru spune că motivul pentru care alege să nu apară în reclame este teama de ridicol.

„Mă uit afară cum se face. Hamilton, pilotul de Formula 1, are contract cu Tommy Hilfiger. Uite, spune clar „paid partnership with Hilfiger.” Nu numai că îi promovează, dar au creat o colecţie specială pentru Hamilton. E altceva”, spune prezentatorul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: