Dansatorul lui Britney Spears îl acuză pe Michael Jackson de abuz sexual

Dansatorul lui Britney Spears îl acuză pe Michael Jackson de abuz sexual

La aproape patru ani de la moartea artistului, apar noi controverse privind viaţa sa personală

Wade Robson, unul dintre coregrafii cu care regele pop a colaborat în 2000, a spus că Michael Jackson l-a molestat în perioada copilăriei. Acuzaţiile trezesc suspiciuni întrucât atât la procesul din 2005, cât şi după moartea superstarului, Robson a avut numai cuvinte de laudă la adresa artistului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procesul lui Michael Jackson aduce noi probleme în discuţie, după ce actorul britanic Mark Lester a declarat că ar putea fi tatăl celor trei copii ai artistului.

Potrivit tmz.com., Wade Robson (30 de ani) a spus că Michael a profitat de el pe vremea când încă era un copil. Robson a declarat că l-a cunoscut pe Jackson când avea doar cinci ani şi că obişnuia să-şi petreacă serile la ferma Neverland şi la casele artistului din Los Angeles şi din Las Vegas, când avea între şapte şi 14 ani. Acuzaţiile au fost făcute la Curtea de Justiţie din Los Angeles unde avocatul lui Robson a depus mărturie pe 1 mai, fără a aduce, însă, dovezi de la psihiatrul care a avut grijă de coregraf în copilărie. Avocatul Tom Mesereau, care l-a apărat pe Michael în procesul din 2005, a spus că Wade Robson minte pentru că vrea să primească bani. „Michael nu s-a comportat necorespunzător cu Robson niciodată“, a declarat el.

Coregraful Robson a colaborat cu Britney Spears, Usher şi P!nk, iar în 2002 presa internaţională a speculat că el a fost bărbatul cu care Spears l-a înşelat pe Timberlake.

Acuzaţiile lui Robson sunt cu atât mai surprinzătoare cu cât la procesul din 2005 al lui Michael el a negat că artistul l-ar fi abuzat, iar în 2009, când Michael s-a stins din viaţă, coregraful a vorbit foarte frumos despre el. „Michael Jackson a schimbat lumea şi, la nivel personal, viaţa mea pentru totdeauna“, a declarat tânărul după moartea interpretului. „El este motivul pentru care dansez, motivul pentru care compun muzică şi unul dintre motivele principale pentru care cred în bunătatea umană“, a explicat Robson în 2009.

Blanca Francia, menajera de la ferma lui Jackson, a declarat în timpul procesului din 2005 al lui Jackson că i-a surprins pe cei doi la duş, pe când Robson, avea opt sau nouă ani.

În procesul din 2005, starul american a fost declarat nevinovat, după ce în 1994 s-a mai prezentat la tribunal, fiind nevoit să plătească 22 de milioane de dolari din pricina acuzaţiilor că a profitat de un adolescent de 13 ani. Incriminările nu s-au dovedit adevărate, iar Michael a explicat că banii pe care i-a dat familiei copilului nu reprezintă dovada vinovăţiei sale. „Întotdeauna mi-am păstrat inocenţa şi neg cu vehemenţă existenţa acestor evenimente. Am decis să pun capăt alarmelor false pentru a-mi continua cariera şi planurile personale“, a zis Michael.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările