Daniel Radcliffe spune că a filmat unele scene din seria „Harry Potter“ sub influenţa alcoolului

Daniel Radcliffe spune că a filmat unele scene din seria „Harry Potter“ sub influenţa alcoolului

După încheierea filmelor din seria „Harry Potter“, unde a jucat rolul principal timp de zece ani, Daniel Radcliffe a interpretat diverse roluri în producţii de televiziune FOTO Wire/ Reuters

Actorul Daniel Radcliffe, interpretul personajului Harry Potter în seria de ecranizări a celebrelor cărţi pentru copii de J.K. Rowling, a declarat recent într-un interviu că se prezenta uneori la filmările pentru peliculele din franciză sub influenţa alcoolului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Daniel Radcliffe, care este abstinent din 2010, a spus într-un interviu ce va fi difuzat la sfârşitul anului 2014 pe reţeaua Sky Arts că „ar fi avut mai mult de câştigat dacă nu ar fi băut“, dar că a ajuns să bea pentru a face faţă celebrităţii pe care i-a adus-o franciza „Harry Potter“, conform contactmusic.com.

„(«Harry Potter», n.r.) nu mă făcea atât de fericit pe cât aş fi vrut. Nu este o presiune în adevăratul sens al cuvântului, ci este presiunea de a trăi cu gândul «Şi dacă toţi oamenii aceştia vor spune că nu o să am o carieră? Dacă au dreptate şi vor râde de mine, iar eu voi fi trimis pe lista celor care nu au mai reuşit nimic după aceea?»“, a spus actorul britanic.

După încheierea filmelor din seria „Harry Potter“, unde a jucat rolul principal timp de zece ani, Daniel Radcliffe a interpretat diverse roluri în producţii de televiziune, în lungmetraje, precum şi în piese de teatru, care au fost bine primite de criticii de specialitate.

În 2007, Daniel Radcliff a jucat în lungmetrajul TV „My Boy Jack“, în care a interpretat rolul tragic al fiului în vârstă de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front în timpul Primului Război Mondial.

Starul britanic, în vârstă de 24 de ani, a mai jucat în lungmetrajul „Femeia în negru/The Woman in Black“ (2012), dar şi pe Broadway, în muzicalul de succes „How To Succeed In Business Without Really Trying“. Actorul este distribuit, de asemenea, în filmul de ficţiune „Horns“, regizat de Alexandre Aja, care urmează să fie lansat la finalul acestui an.

Actorul britanic a făcut senzaţie, în urmă cu câţiva ani, când a apărut nud, în rolul Alan Strang din piesa de teatru „Equus“, de Peter Shaffer, pusă în scenă pe West End (Londra) şi pe Broadway (New York).

Cel mai recent rol al său este Igor din filmul „Frankenstein“, de Paul McGuigan, aflat în prezent în postproducţie şi programat pentru lansare în octombrie 2015.

Cele şapte volume din seria „Harry Potter“, care s-au vândut în circa 450 de milioane de copii pe plan mondial şi au stat la baza realizării a opt filme de succes, au fost puse în vânzare în format eBook în martie 2012, pe site-ul www.Pottermore.com, lansat de J. K. Rowling în 2011.

Seria „Harry Potter“ este unul dintre cele mai mari succese editoriale. Adaptarea cinematografică a seriei a avut la fel de mare succes, cu încasări de peste şapte miliarde de dolari.

Recent, studiourile Warner Bros. au anunţat proiectul primului film inspirat din universul „Harry Potter“, intitulat „Fantastic Beasts and Where to Find Them“, ce va fi lansat pe 18 noiembrie 2016.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările