Dani Oţil se însoară. Cine este logodnica lui: „Am primit un inel de vis“

Dani Oţil se însoară. Cine este logodnica lui: „Am primit un inel de vis“

Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil şi-au început relaţia în urmă cu un an FOTO Instagram Gabriela Prisăcariu

Prezentatorul TV Dani Oţil (39 de ani) a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, modelul Gabriela Prisăcariu (26 de ani), în vacanţa recentă petrecută în Mexic.

După un an de relaţie, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani“ i-a oferit iubitei sale inelul de logodnă. Dani Oţil a dezvăluit şi că mama lui a plâns în momentul în care a aflat că i se însoară băiatul. 
 
„Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii“, a declarat, pentru „Click!“, Gabriela Prisăcariu. 

Anterior, Dani Oţil a format, vreme de şase ani, un cuplu cu realizatoarea TV Mihaela Rădulescu. 
 
 
Gabriela Prisăcariu s-a născut pe 22 noiembrie 1992 şi a absolvit cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti. Ea s-a făcut remarcată în 2015, după ce a câştigat show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu“, difuzat de Kanal D. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările