Dana Budeanu, despre cazul Alexandrei Stan: „Scursurile, gunoaiele şi rataţii nu sunt bărbaţi“

Dana
Budeanu, despre cazul Alexandrei Stan: „Scursurile, gunoaiele şi
rataţii
nu sunt bărbaţi“

Pornind de la drama Alexandrei Stan, Dana Budeanu îşi exprimă dezgustul faţă de comportamentul agresiv al bărbaţilor

Creatoarea de modă pledează împotriva violenţei şi îi ia apărarea cântăreţei de 24 de ani care a fost bătută de manager din cauza neînţelegerilor financiare. Dana Budeanu îl numeşte pe Marcel Prodan un „frustrat ratat“, pentru că a agresat-o pe Alexandra Stan.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nefericitul eveniment a şocat şi a mobilizat persoanele publice din România pentru care violenţa este inacceptabilă. Într-un mesaj postat pe blogul oficial, creatoarea de modă şi-a exprimat dezgustul faţă de comportamentul lui Marcel Prodan, impresarul care „a călcat-o în picioare pe Alexandra Stan“.

„Alexandra Stan, Cristina, Ioana, Maria, Alexandra şi toate femeile pentru care această poză înseamna o amintire…din partea aceluia care pentru o clipă s-a crezut peste Dumnezeu…Nimeni pe lumea aceasta nu are dreptul să vă atingă în niciun fel, nici măcar verbal, începând cu aceia care v-au dat viaţă şi terminând cu gunoaiele care cred că fac parte din viaţa voastră“, şi-a început Dana Budeanu scrisoarea. Pentru a fi mai explicită, creatoarea de modă a ataşat imaginea cu chipul lovit al artistei pe care fanii o ştiau doar din concertele şi videoclipurile sclipitoare.

„Marcel Prodan, Cristi, Dragoş, Alexandru, Adrian şi toţi cei despre care este această fotografie sunteţi nişte scursuri şi gunoaie, nişte frustraţi, nişte rataţi care se cred bărbaţi, nişte nefericiţi şi neîmpliniti, nişte rebuturi, sunteţi nimeni şi atat şi asta veţi fi toată viaţa“, a scris Dana Budeanu cu privire la drama Alexandrei Stan.

„Scursurile, gunoaiele, frustraţii, rebuturile şi rataţii nu sunt bărbaţi, sunt doar specia aceea care-şi face nevoile din picioare, asemeni altor animale“, a conchis Budeanu. 

 


Citeşte mai multe despre cazul Alexandrei Stan, agresată de managerul ei, Marcel Prodan

Remus Cernea ia apărarea Alexandrei Stan: „Dacă şi o celebritate a căzut victimă violenţei, România are o problemă“

Remus Cernea ia atitudine în cazul agresiunii de la Constanţa, judeţul pe care îl reprezintă ca parlamentar. Deputatul, care este activist al drepturilor omului, vorbeşte despre măsurile care trebuie să fie luate pentru a stopa brutalităţile la adresa femeilor.

Cazul Alexandrei Stan nu este singular. Alte vedete bătute de foştii iubiţi sau soţi

Violenţa în cuplu este o experienţă traumatizantă şi o problemă cu atât mai gravă cu cât victimele sunt vedete cu o reputaţie de salvat. Madonna, Rihanna, Dana Războiu şi Ana Maria Georgescu au avut curajul de a vorbi deschis despre dramele prin care au trecut, spre deosebire de alte colege de breaslă care şi-au retras acuzaţiile împotriva presupuşilor agresori.

Antropologul Ciprian Necula, despre cazul Alexandrei Stan: Feminismul, ruptura necesară de cultura bâtei!

Violenţa împotriva femeilor nu este ceva excepţional în România. În munca de teren, inevitabil, un procent mare dintre femei îţi povestesc, cu nonşalanţă, obişnuite parcă, despre “măsurile corective” primite de la bărbaţi. Trebuie să ne despărţim de misoginism şi Alexandra Stan a deschis un drum prin curajul său.

„Alături de Alexandra Stan“ Mişcare de simpatie pe Facebook pentru vedeta bătută crunt de manager

Mai multe grupuri de susţinere au apărut pe Facebook în această zi de luni, 17 iunie, care îşi declară solidaritatea cu Alexandra Stan, vedeta bătută violent de managerul ei.

VIDEO Alexandra Stan, cântăreaţa bătută de impresar: „Cel mai dificil este să-ţi vezi viaţa privată expusă în ziare“

Cântăreaţa de 24 de ani care a fost bătută şi a recunoscut că a încercat să se sinucidă pentru că managerii ei o exploatau pentru bani a povestit într-un interviu exclusiv pentru „Adevărul“ despre cariera sa.

Alexandra Stan: „Am vrut să mă sinucid la studio“

Cântăreaţa de 24 de ani a încercat să-şi taie venele din cauza depresiei cauzate de managerii ei care au exploatat-o pentru bani şi au obligat-o să muncească fără să mai ţină cont de voinţa sa. Artista a povestit la „Happy Hour“ că de-a lungul timpului a avut o aventură cu cel care a bătut-o, Marcel Prodan.

FOTO Secretul dureros al Alexandrei Stan. Artista are un singur rinichi

Agresiunea suferita de vedeta internaţională Alexandra Stan scoate la iveală amănunte şocante despre starea ei. Tânăra solistă mărturiseşte că se teme pentru viaţa ei pentru că nu are decât un rinichi, iar managerul a lovit-o şi acolo.

VIDEO Alexandra Stan a fost internată de urgenţă: „Nu am avut niciun accident de maşină. Managerul m-a bătut până m-a băgat în spital“

Fanii cântăreţei Alexandra Stan au fost informaţi duminică, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a artistei, că aceasta ar fi suferit un accident rutier. Astăzi, Alexandra Stan a dezvăluit adevărul din spatele aşa-zisului accident auto.

Alexandra Stan a fost implicată într-un accident

Colegii de echipă ai artistei au anunţat pe contul oficial de Facebook că vedeta de 24 de ani se recuperează după un accident.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: