Dana Săvuică s-a transformat în Marilyn Monroe şi în Grace Kelly la petrecerea OK! Golden Night VIDEO

Dana Săvuică s-a transformat în Marilyn Monroe şi în Grace Kelly la petrecerea OK! Golden Night VIDEO

Dana Săvuică FOTO Vali Mirea

Două figuri iconice, două ţinute memorabile şi un cântec de milioane! Asta a pregătit fostul manechin pentru petrecerea care a încununat 10 ani de la lansarea revistei OK! România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dana Săvuică a fost în prim-plan aseară la Face Club, unul dintre cele mai mari şi mai selecte cluburi din România, dar şi din Europa de Est, care a găzduit serata anuală de gală marca OK!. Şi, pentru că această petrecere devenită deja o tradiţie în peisajul monden autohton a fost organizată ca un preambul al premiilor industriei de film americane, dar a marcat şi un deceniu de la lansarea revistei OK! în România, Dana Săvuică a pus în scenă câteva momente cu iz hollywoodian.

Întâi, a păşit pe covorul roşu în chip de Grace Kelly, eleganta, rafinata şi adorata actriţă devenită prinţesă de Monaco după căsătoria sa cu Prinţul Rainier.

În partea a doua a serii, Dana Săvuică a recreat o altă blondă celebră, pe Marilyn Monroe, cu care "a cântat în duet" celebra melodie "Diamond's Are a Girl Best Friends", în timp ce pe marile ecranele din Face Club rula înregistrarea cu Marilyn.

Iată VIDEO-ul în care Dana Săvuică o întruchipează pe Marilyn Monroe pe piesa "Diamond's Are a Girl Best Friends"!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: