Dana Rogoz a născut o fetiţă. Ce nume va purta micuţa: „Aşa arată o mamă după hohote de plâns de fericire“ FOTO

Dana Rogoz a născut o fetiţă. Ce nume va purta micuţa: „Aşa arată o mamă după hohote de plâns de fericire“ FOTO

Dana Rogoz şi soţul ei Radu Dragomir FOTO Facebook

Dana Rogoz a născut azi, 20 mai, cel de-al doilea copil al ei şi al regizorului Radu Dragomir. Actriţa a publicat pe pagina sa de Facebook prima poză cu micuţa şi a dezvăluit ce nume va purta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dana Rogoz, în vârstă de 34 de ani, a născut o fetiţă. Este cel de-al doilea copil al actriţei cu regizorul Radu Dragomir (53 de ani). Cel din urmă mai are un copil din prima căsătorie. 
 
Fetiţa va purta numele Lia Elena Dragomir, după cum a dezvăluit vedeta pe pagina sa de Facebook. Dana Rogoz a publicat şi o fotografie din spital în care îşi ţine nou-născutul în braţe. 
 

„Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Şi aşa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, aşa că încă de dimineaţă trimit zeci de poze şi de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să îşi dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea văd doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să iţi ţii copilul sănătos în braţe. Te iubesc, minunea mea de fetiţă, te iubesc!“, a scris Dana Rogoz pe Facebook. 

Dana Rogoz şi Radu Dragomir s-au căsătorit în 2012 şi mai au împreună un băieţel, Vlad, în vârstă de cinci ani. 

Regizorul de film Radu Dragomir a mai fost căsătorit cu actriţa Ozana Oancea (51 de ani), împreună cu care are un băiat, Barbu, în vârstă de 18 ani. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările