Dana Budeanu, în război cu o editură ce oferă cărţi gratuite celor vaccinaţi. Replica companiei, comentată de Lucian Mândruţă: „Knock-out”

Dana Budeanu, în război cu o editură ce oferă cărţi gratuite celor vaccinaţi. Replica companiei, comentată de Lucian Mândruţă: „Knock-out”

Lucian Mândruţă Knout- out DIverta vs Dana Budeanu Foto: Arhivă

Dana Budeanu a scris astăzi într-o postare pe o reţea de socializare că ea nu va mai cumpăra cărţi de la Diverta şi nici edidate de Curtea Veche după ce librăria, respectiv editura au anunţat un parteneriat pentru susţinerea campaniei de vaccinare.  Lucian Mândruţă a publicat mesajele pe Facebook, precizând că replica pe care i-a dat-o editura a fost „Knock-out”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Diverta şi Curtea Veche au anunţat că toţi cei care şi-au făcut vaccinul pot veni în magazine pentru a beneficia de o carte gratis. 

„Vaccin = o carte gratuită = o lume mai frumoasă. Le mulţumim celor care au dat dovadă de curaj în pandemie şi dorim să ne arătăm aprecierea printr-un mic gest celor care s-au vaccinat sperând să redeschidă lumea. Editura Curtea Veche Publishing oferă o carte gratuită tuturor persoanelor care vin în librăriile Diverta din Bucureşti şi prezintă certificatul de vaccin la casă, în perioada 08-16 mai.
 
Puteţi alege dintre cărţi de ficţiune, non-ficţiune şi cărţi de copii, în stocul disponibil în fiecare librărie. Colegii noştri de la casă o să vă îndrume către cele mai frumoase titluri. Diverta aplică vaccinul cultural Curtea Veche. Puteţi să îl aplicaţi şi voi: puneţi un story cu cartea aleasă din librărie şi duceţi mai departe #cartearedeschidelumea”, a anunţat Diverta. 
 
Dana Budeanu: Fătălăilor marş
 
„NU MAI CUMPĂR ÎN VIAŢA MEA NICIO CARTE EDITATA CURTEA VECHE ŞI NIMIC DE LA DIVERTA! FATAILOR! MARS!” , a scris Danei Budeanu. 
 
Editura: „MARŞ LA DIVERTA!” 
 
Curtea Veche i-a dat replică Dana Budeanu, printr-un mesaj cel puţin amuzant.
 
„Ne pare rău că am pierdut un cititor. De fiecare dată când unul dintre voi pleacă din comunitate, o luăm foarte în serios. @danajustlove (și orice alt membru care pleacă cu ea), o să ne lipsiți.
 
PENTRU ĂŞTIA CARE RĂMÂNEŢI NU UITAŢI, FĂTĂLĂILOR ŞI AMEŢITELOR, CĂ PERSOANELE VACCINATE ÎNTRE 7-16 CU PRIMA DOZĂ POT MERGE ÎN ORICE MAGAZIN @divertaro DIN BUCUREŞTI SĂ-ŞI ALEAGĂ O CARTE MOCANGEALĂ. AVEM 3 CATEGORII DE CĂRŢI: FICŢIUNE, NON-FICŢIUNE ŞI CĂRŢI PENTRU COPII. PUTEŢI ALEGE DOAR CATEGORIILE, NU ŞI CĂRŢILE. CAMPANIA SE DESFĂŞOARĂ DE MÂINE (MARŢI 11 MAI) PÂNĂ DUMINICĂ 16 MAI. NU MAI PUTEŢI VENI LA MOCANGELI DUPĂ. 🤬🤬MARŞ LA DIVERTA!🤬” se arată în mesajul editurii.
 
Lucian Mândruţă: Knock-out
 
Lucian Mândruţă a salvat cele două postări făcute de Dana Budeanu şi de Curtea Veche pe Instagram şi le-a publicat pe Facebook, cu mesajul:
 
 „Dana Budeanu boicotează Editura Curtea Veche şi Diverta pentru că donează cărţi vaccinaţilor. Prima poză. În a doua, editura îi dă replica. Knock-out”
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările