Dan Puican, fostul soţ al Stelei Popescu, dezvăluiri la 4 ani de la decesul actriţei: „Lumea a uitat-o“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Stela Popescu şi regizorul Dan Puican
Actriţa Stela Popescu şi regizorul Dan Puican

La mai bine de trei ani de la moartea Stela Popescu, fostul ei soţ, Dan Puican, mărturiseşte cu regret că lumea a uitat-o pe marea actriţă.

Actorul şi regizorul Dan Puican a vorbit într-un interviu recent despre relaţia cu regretata Stela Popescu. Fostul soţ al actriţei a mărturisit că problemele de sănătate îl împiedică să ajungă la mormânt să-i aprindă o lumânare, însă îşi aminteşte cu nostalgie momentele petrecute împreună şi adesea îi apare în vis.

„Nu cred că mă mai duc la Cernica, la mormântul Stelei, de Paşte, pentru că este foarte departe, însă o să îi aprind o lumânare la biserică să aibă linişte pe lumea cealaltă. Mereu îmi aduc aminte de ea chiar dacă timpul a trecut aşa repede, o mai visez, destul de des îmi apare în vis. Ultima dată am visat-o că era la radio în calitate de invitat şi vorbea despre experienţele sale profesionale'a declarat Dan Puican pentru Impact.

Cei doi au fost căsătoriţi timp de 8 ani, însă relaţia lor a fost una special.

„Nu o voi uita niciodată pe Stela, iubirea din tinereţe nu se uită niciodată. Lumea am văzut că a uitat-o, dar asta din cauză că are atâtea necazuri încât nu le mai stă capul la nimic. Însă, eu nu o voi uita niciodată indiferent de perioada prin care o să trec“, a mai spus Dan Puican.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite