Dan Negru, reacţie dură privind referendumul: „Nu homosexualii sunt marii păcătoşi din România, ci hoţii!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Negru FOTO Eduard Enea
Dan Negru FOTO Eduard Enea

Dan Negru (47 de ani) s-a văzut nevoit să-şi exprime părerea privind referendumul de modificare a Constituţiei pe tema familiei tradiţionale, fiind asaltat de întrebări. Prezentatorul TV a precizat că a încercat să fugă de acest răspuns până acum.

Precizând că nu şi-a ascuns niciodată credinţa creştină, Dan Negru a declarat că alege calea de mijloc. Vedeta Antenei 1 a subliniat că nu homosexualii sunt marii păcătoşi din România, ci hoţii, la fel cum nici Catedrala Mântuirii Neamului nu e marele păcat al României, ci hoţia. 

„Am inboxul plin de astfel de întrebări (referitoare la poziţia sa faţă de referendum - n.r.) şi am tot încercat să fug de răspuns.

Nu mi-am ascuns niciodată credinţa creştină, dimpotrivă, de asta cred în «calea de aur». Calea de mijloc!

NU homosexualii sunt marii păcătoşi din România, ci hoţii! 

Ăia care au furat autostrăzi, Herculane, şcoli, borduri, plajele din Mamaia, spitale, vaccinuri...

NU Catedrala Mântuirii Neamului e marele păcat al României, ci hoţia ! 

NU pentru că s-a construit Catedrala nu s-au construit spitale.

NU de la homosexuali şi NU de la biserică vin relele. Vin de la hoţi. Ăştia n-au sex, nici Dumnezeu...“, a fost mesajul transmis pe Facebook de Negru. 

Dan Negru este ultimul dintr-o serie de persoane publice care şi-au exprimat dezaprobarea faţă de organizarea referendumului pe tema familiei tradiţionale. Printre acestea se numără cântăreţul Florin Ristei, actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă, jurnalista Melania Medeleanu, realizatorul TV Dragoş Pătraru, actorul Dragoş Bucur şi fashion editor-ul Maurice Munteanu

Pe de altă parte, au existat şi vedete care au declarat în spaţiul public că susţin referendumul de schimbare a Constituţiei pe tema familiei tradiţionale, iar printre ele se numără activista anti-vaccin, Olivia steer (45 de ani) şi artista Ozana Barabancea (49 de ani).

Întrebarea la care vor răspunde alegătorii cu „da“ sau „nu“ este „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?“, referendumul urmând să aibă loc pe parcursul a două zile, în 6 şi 7 octombrie. Costul total al organizării referendumului se ridică la 163,712 milioane de lei, adică aproximativ 35 de milioane de euro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite