Dan Negru, mesaj dur după moartea lui Andrei Gheorghe: E ipocrită şi mizerabilă breasla mea

Dan Negru, mesaj dur după moartea lui Andrei Gheorghe: E ipocrită şi mizerabilă breasla mea

Dan Negru a povestit şi cum l-a refuzat ultima dată Andrei Gheorghe

Realizatorul de televiziune Dan Negru critică vehement reacţia breslei la moartea lui Andrei Gheorghe, fiind de părere că în timpul vieţii nu l-a apreciat pe măsură, iar acum îl omagiază cu ipocrizie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dan Negru a transmis un mesaj dur după moartea lui Andrei Gheorghe, criticând faptul că azi curg omagiile, însă în ultima parte a vieţii a fost ignorat de breasla pe care a servit-o atâta timp. Vedeta Antenei 1 aminteşte şi de alte situaţii similare, printre care a corespondentului de război Mile Cărpenişan şi a muzicologului şi realizatorului de radio şi televiziune Iosif Sava. 
 
„E ipocrită şi mizerabilă breasla mea! Îl omagiază azi în toate titlurile, dar de multă vreme l-a ignorat total! Când venea vorba de Andrei Gheorghe i se punea eticheta «nu mai are public»! Prea deştept, liber şi citit pentru breasla asta, azi! Am vorbit cu Mile Cărpenişan, trist, doborât şi dat afara din breaslă, dar după moartea lui aceeaşi breasla îl punea pe prima pagina şi îi făcea emisiuni omagiale. Pe Iosif Sava l-au dat afara din TVR şi apoi, după moarte, i-au pus un bust pe coridoare. Mizerabilă şi ipocrită breaslă!“, a scris Dan Negru pe Facebook. 
 
Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai buni oameni de radio pe care i-a avut România, a fost forţat să părăsească Pro FM în vara lui 2016, la doi ani după ce postul a fost preluat de RCS&RDS. Cu regret, precizând că şi-ar fi dorit să meargă mai departe cu emisiunea şi cu radioul, Andrei Gheorghe îşi anunţa atunci şi retragerea din media: „Sunt bătrân. Mi s-a reproşat asta. La Pro FM la greu! Probabil au şi ei dreptate. There is no country for old men!“ Tot atunci, Gheorghe spunea că stilul lui, care mereu a fost greu de digerat pentru unii, deranjează conducerea. 
 
Anterior, Dan Negru a amintit de refuzul în stilul caracteristic pe care i l-a servit Andrei Gheorghe când l-a invitat în emisiunea „Te pui cu blondele“, dar şi de întâlnirile cu el. 
 
„«Nu fi bou! Nu mă mai chema!», aşa mi-a refuzat ultima dată Andrei Gheorghe invitaţia de a veni în show-ul meu! Eram în restaurantul Nobil din Chişinău, lucram amândoi pentru Prime TV şi îl tot băteam la cap să vină invitat la «Blonde» împreună cu Vadim Tudor. Mă refuza mereu! Acolo, la Chişinău, când voia să nu pricep ce spune, o rupea pe ruseşte cu cei din jur! Când a fost arestat pe motiv că ar fi consumat droguri, PRO TV nu s-a dezis de el, mai mult de atât, bossul Pro, Adrian Sârbu, l-a susţinut public. Cool, cu energie şi lumină, fără gânduri negre“, a mai scris Negru.
   
 
Ştiri pe aceeaşi temă:
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările