Dan Negru: „I-aţi izolat pe unii pentru care n-aţi făcut nimic, niciodată. Statul român a închis ochii când zeci de copii din Ţăndărei erau traficaţi în Europa“

Dan Negru: „I-aţi izolat pe unii pentru care n-aţi făcut nimic, niciodată. Statul român a închis ochii când zeci de copii din Ţăndărei erau traficaţi în Europa“

Dan Negru FOTO Antena 1

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a reacţionat după ce autorităţile au băgat în carantină oraşul Ţăndărei, ca urmare a numărului mare de persoane infectate cu Covid-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prezentatorul Antenei 1 a povestit, în contextul pandemiei de coronavirus, o întâmplare petrecută în urmă cu câţiva ani, în Londra, care vizează doi copii din Ţăndărei. 

Autorităţile au băgat în carantină oraşul, ca urmare a numărului mare de persoane infectate cu Covid-19 şi a numărului de decese înregistrate acolo. 

Dan Negru a povestit cum puştii i-au „şterpelit“ portofelul şi cum i l-au înapoiat, după ce şi-au dat seama că „e ăla de la TV“. Negru atrage astfel atenţia statului român şi-l acuză că a închis ochii „când zeci de copii din Ţăndărei erau traficaţi în Europa“. 

Am păţit-o în două mari capitale europene, în Paris şi-n Londra. V-o povestesc pe asta din Londra când în Trafalgar Square nişte puşti de vreo 12 ani au venit la mine să-mi spună că mi-au şterpelit portofelul din rucsac.Nici n-am observat când mi l-au luat. Au venit să mi-l dea înapoi când s-au prins că sunt «ăla de la tv». Când i-am întrebat de unde sunt mi-au răspuns în cor: Ţăndărei!“, a povestit Dan Negru.

„I-aţi izolat pe unii pentru care n-aţi făcut nimic, niciodată. Statul român a închis ochii când zeci de copii din Ţăndarei erau traficaţi în Europa. Cazul Ţăndărei cu copiii traficaţi a schimbat legislaţia europeană şi UE a adoptat o directivă care a redefinit exploatarea copiilor la cerşit şi furat ca fiind o formă de muncă forţată, de sclavie. N-aţi făcut nimic pentru ei, niciodată! Erau buni doar la votare. Din '90 încoace. Le-aţi dat doar pungi cu făină să vă voteze. Şi acu' o ordonanţă militară“, a încheiat prezentatorul de televiziune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: