Dan Finţescu: „Cele trei zile la mare de 1 Mai au avut, în total, mai puţin de 24 de ore“

Dan Finţescu: „Cele trei zile la mare de 1 Mai au avut, în total, mai puţin de 24 de ore“

Dan Finţescu a avut parte, în adolescenţă, de cea mai tare petrecere de 1 Mai, la Costineşti FOTO Prima Tv

Dan Finţescu, prezentator al emisiunii „Râzi şi câştigi“, de la Prima TV, îşi aminteşte cu nostalgie cum petrecea ziua de 1 Mai alături de prietenii săi din liceu, la mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rebeli şi dornici de aventură şi distracţie, Dan Finţescu şi colegii săi au avut parte de una dintre cel mai tari petreceri de la Costineşti. Dar distracţia a venit cu un preţ, unul care peste ani îi schiţează lui Finţescu un zâmbet în colţul gurii.

„Cea mai tare amintire de 1 Mai o am de când eram în liceu. Am fost la mare, la Costineşti, unde aveam de gând să stăm trei zile. Am ajuns, ne-am cazat şi seara am fost în discotecă, unde ne-am distrat foarte bine. Petrecerea s-a prelungit până mult după răsăritul soarelui. Bine, de fapt, nu ne-am prins noi când a răsărit exact, pentru că era înnorat şi ploua. Cert este că era lumină atunci când am ajuns, în sfârşit, la hotel şi ne-am culcat. Problema a fost a doua zi, la trezire. Ne-am căutat îndelung şi temeinic prin buzunare şi am reuşit să strângem bani de două omlete pentru patru oameni plus preţul biletelor de tren. Aşa că, pentru noi, cele trei zile la mare de 1 Mai au avut, în total, mai puţin de 24 de ore“, rememorează prezentatorul cu nostalgie.

Pe Dan Finţescu îl puteţi vedea în fiecare seară, de luni până duminică, în emisiunea „Răzi şi câştigi“, de la ora 19:30, la Prima TV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: