Dan Chişu a povestit că nu a primit-o în restaurant pe Pink: care a fost motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Chişu a vorbit despre momentul când nu a primit-o în restaurantul său pe Pink
Dan Chişu a vorbit despre momentul când nu a primit-o în restaurantul său pe Pink

Actorul şi regizorul român Dan Chişu (64 de ani) a dezvăluit ce l-a determinat, în urmă cu mai mulţi ani, să nu o primească în restaurantul său pe celebra cântăreaţă americană Pink (40 de ani).

În cadrul podcastului realizat de comediantul Micutzu, Dan Chişu a povestit cum a refuzat să-i permită accesul cântăreţei Pink în restaurantul pe care l-a deţinut, la începutul anilor 2000, în Bucureşti, în zona Piaţa Romană. 

Chişu nu a primit-o pe motiv că „are dreptul de a-şi selecta clienţii“, în contextul în care regizorul era de părere că ţinuta pe care o purta artista nu era adecvată. 

„Cum a venit Pink la restaurant? A apărut într-o zi la o dubiţă din aia de la Pro TV şi a venit o gagică, în trening şi cu nişte papuci de casă cu doi ursuleţi din ăia, doi motănei. M-am uitat la ea şi am zis: «Îmi pare rău, nu se poate, nu e ţinuta corespunzătoare». A venit cineva de la Pro TV şi a zis: «Măi, nu ştii cine e? E Pink». Şi ce dacă e Pink, poate să fie şi Grimm. Nu poate să intre în pijama“, a dezvăluit Chişu în cadrul unui episod din seria M.C.N. Podcast a lui Micutzu.

Momentul poate fi vizionat de la minutul 39.10: 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite