VIDEO Dan Bittman, despre motivul pentru care s-a anulat concertul aniversar Holograf: E foarte rău că s-a ajuns să pleci capul ca artist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman (56 de ani), a dezvăluit adevăratul motiv pentru care concertul aniversar de 40 de ani, care urma să aibă loc la Sala Palatului, pe 10 octombrie, a fost anulat şi a explicat dacă are legătură cu vocea.

În urmă cu o săptămână s-a creat o controversă, atunci când s-a spus că Dan Bittman ar avea probleme grave cu vocea. 

Mai mult, s-a vehiculat că acesta ar fi motivul pentru care ar fi fost anulat concertul aniversar „Holograf – Hall of Fame“, de pe 10 octombrie.

Dan Bittman a povestit care este motivul pentru care a mers la spital, acela de a face investigaţii, ceea ce nu are nicio legătură cu anularea concertului aniversar.

„Nu are nicio legătură concertul aniversar cu vocea mea sau cu faptul că m-a văzut nu ştiu cine la un spital sau la o clinică. Normal, am senzaţia că în România nu mai ai voie nici să îţi faci investigaţii“, a declarat Bittman la Antena Stars.  

Întrebat despre motivul pentru care a fost anulat concertul, acesta a mărturisit: „În urma hate-urilor de pe Facebook, ne-am gândit că, decât să le dăm satisfacţie unora şi să înceapă să urle, să ţipe prin sală şi aşa mai departe, mai bine să îl lăsăm noi aşa să li se facă din nou dor“.

„De acolo (evenimentul cu primăria de la Sectorul 5 – n.r.) au început tot felul de unii să atace şi Holograful, că pe mine nu-i nimic, pot să mă atace liniştiţi. Eu am avut nesăbuinţa şi tupeul, cu ghilimelele de rigoare, să răspund unor mesaje care oricum 99% erau primite de la conturi false. Am zis că în România e foarte rău dacă s-a ajuns să pleci capul ca artist şi să îţi fie ruşine cu meseria pe care o faci“, explică artistul. 

Solistul trupei Holograf a menţionat şi că evenimentul va fi reluat: „O să îl reluăm, indiferent dacă va fi sub forma unui concert aniversar sau a unui concert pur şi simplu. Dacă e un lucru de care îmi pare rău şi, sincer, îmi pare rău în numele celor care ar fi venit să îl vadă, este acela că era pentru prima oară un concert în care o grămadă de artişti cântau piese al formaţiei Holograf şi la sfârşit cântam şi noi alături de ei“.

Decizia de a fi anulat concertul aniversar al trupei Holograf, programat pe 10 octombrie la Sala Palatului, vine la doar câteva săptămâni după scandalul iscat de solistul Dan Bittman, care a fost aspru criticat de români după ce l-a lăudat pe primarul Sectorului 5. În cadrul concertului, care marca 40 de ani de la înfiinţarea trupei, ar fi urcat pe scenă mai mulţi artişti, printre care Delia, Horia Brenciu, Taxi.

Dan Bittman a fost criticat după ce a ţinut un discurs la evenimentul organizat de primarul Daniel Florea, care marchează 50 de ani de la prima atestare documentară a Sectorului 5, şi pe care solistul trupei Holograf l-a prezentat. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite