Dan Bittman, despre motivul pentru care nu s-a însurat niciodată: „Am pierdut şirul inelelor oferite“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan bittman
Dan bittman

Dan Bittman a vorbit recent depre alegerea de a nu se însura niciodată. Solistul de la Holograf defineşte căsnicia ca pe ceva important care presupune multe lucruri.

Dan Bittman a avut unele dintre cele mai frumoase femei din peisajul monden autohton, dar solistul de la Holograf nu s-a însurat niciodată. Întrebat cu privire la alegerea sa, artistul a susţinut că nu s-a căsătorit niciodată din cauză că nu l-ar fi vrut nimeni, definind căsnicia ca pe ceva important care presupune multe lucruri.

„E luna iubirii, nu? Sunt foarte ocupat. (…) Nu m-am căsătorit niciodată, pentru că nu m-a vrut nimeni. Cine să vrea aşa ceva? Nici n-a fost nevoie să le întreb. Toate m-au stors de energie, până la ultima picătură. Căsnicia e o instituţie, să fim serioşi. Trebuie să stai, e cu declaraţii, te complici“, a spus Dan Bittman, citat de viva.ro

Dan Bittman a mai spus că regretă multe din relaţii care s-au încheiat, dar că nu a stat în puterea lui să schimbe ceva.

„Există mai multe relaţii pe care le regret. Regret că s-au încheiat. Nu pot să dau nume. Viaţa merge înainte, nu avem încotro, trebuie să o ducem până la capăt“, a mai spus Dan Bittman.

Fără a dezvălui despre cine este vorba, Bittman a mai declarat că o femeie pe care voia să o ia de nevastă a aruncat inelul de logodnă primit de la el. Şocul a fost cu atât mai mare pentru artistul de la Holograf cu cât relaţia lor era una pasională şi nu s-ar şi aşteptat vreodată la o astfel de reacţie din partea ei. 

„Doamna căreia i-am oferit inelul cred că l-a şi pierdut, l-a aruncat. Şi atunci era o poveste foarte amplă între noi, pasională şi când am aflat… Am pierdut şirul inelelor oferite. Îmi place să fac cadouri, chiar dacă nu au neapărat legătură cu o relaţie, cu dragostea“ a adăugat solistul de la Holograf.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite