Damian Drăghici, despre dependenţe şi iubire: „Sunt un om curios“

Damian Drăghici,
despre dependenţe şi iubire: „Sunt un om curios“

Damian Drăghici

Damian Drăghici şi-a lansat propriul podcast într-un mod inedit. Artistul s-a autointervievat, abordând teme despre dependenţe, frici sau oamenii pe care îi iubeşte.

Damian Drăghici a anunţat recent, printr-un video pe Youtube, că îşi lansează propriul podcast – PODCASTUL LUI DAMIAN DRĂGHICI. Din imaginile postate de artist reiese faptul că acesta va avea în fiecare săptămână câte un invitat, iar discuţia va fi una curajoasă. Artistul face, la rândul său, dezvăluiri incredibile despre "demonii" cu care s-a luptat de-a lungul vieţii, scrie click.ro

În video-ul postat pe canalul lui de Youtube, artistul recunoaşte că a fost dependent de multe lucruri în viaţa asta: ”Am avut foarte multe dependenţe, de tot felul de lucruri, de la băutură, ţigări, dulciuri, iarbă. Tot felul de prostii. Acum nu sunt dependent decât de dragostea pentru copilul pentru, pentru soţia mea, Cristina, şi pentru ceea ce vreau să realizez”. PODCASTUL lui Damian Drăghici este în fiecare joi, de la ora 19:00, pe Youtube.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările