Daisy Ridley a dezvăluit că a apelat la terapie după ce a devenit celebră cu rolul din „Star Wars“: „Încă îmi sun mama plângând isteric“ VIDEO

Daisy Ridley a dezvăluit că a apelat la terapie după ce a devenit celebră cu rolul din „Star Wars“: „Încă îmi sun mama plângând isteric“ VIDEO

Daisy Ridley o interpretează pe Rey în franciza „Star Wars“ FOTO Getty Images

Actriţa britanică Daisy Ridley (25 de ani) a mărturisit nu era pregătită pentru popularitatea câştigată odată cu rolul principal din noua trilogie „Star Wars“ şi că a fost nevoită să apeleze la terapie pentru a face faţă presiunii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Daisy Ridley apare pe coperta numărului de noiembrie al revistei Vogue, ocazie cu care a oferit un interviu în care vorbeşte, printre altele, despre preţul celebrităţii.
 
Actriţa a devenit faimoasă în 2015, atunci când a fost distribuită în rolul eroinei Rey din „Star Wars: The Force Awakens“, iar iarna aceasta revine pe marile ecrane în cel de-al optulea episod al francizei, „The Last Jedi“.
 
Trecerea de la o relativă obscuritate la viaţa în lumina reflectoarelor şi adaptarea la noul statut se pare că nu a fost deloc uşoară pentru actriţa în vârstă de 25 de ani. Viaţa ei s-a schimbat atât de mult încât a fost nevoie să caute ajutor psihologic. 
 
„Totul era atât de confuz…Oamenii mă recunoşteau. Încă nu ştiu să fac faţă situaţiei. Şi pielea mea a început să arate rău din cauza stresului. Era distrugător. Mă simţeam atât de expusă şi de jenată“, a explicat actriţa. 
Deşi majoritatea fanilor sunt respectuoşi, Daisy spune că unii dintre ei au un comportament ciudat şi înfricoşător care se manifestă prin invadarea intimităţii, povestind cum doi fani i-au bătut într-o zi la uşă pentru a-i cere autografe.
 
Protagonista mărturiseşte că încă îşi sună mama, cel puţin o dată pe lună, „plângând isteric“ şi spunând „Nu sunt capabilă să fac faţă la aşa ceva“. Iar mama sa o avertizează: „Fiecare încearcă să te facă proprietatea lui“.
Daisy a început să facă terapie în încercarea de a prelua controlul asupra emoţiilor sale, după ce s-a văzut nevoită să renunţe la stilul de viaţă liber de care obişnuia cândva să se bucure.
 
„Am simţit că încep să mă reduc pentru că eram îngrijorată de faptul că oamenii mă vor recunoaşte“, a declarat Daisy Ridley pentru Vogue, adăugând că acum refuză să-şi mai pună piedici de acest gen: „Vreau să dansez prin viaţă nu să fug“.
 
Recent, a fost lansat şi trailer-ul pentru „Star Wars: The Last Jedi“, cel de-al optulea film din serie care urmează să aibă premiera pe 15 decembrie. Biletele au fost deja puse în vânzare.
 
Noul „Star Wars“ este regizat de Rian Johnson şi distribuţia va fi foarte similară cu cea din episodul şapte, „The Force Awakens“ (2015) Fanii o pot vedea pentru ultima oară pe actriţa Carrie Fisher în pielea personajului Leia. 
 
Cel de-al nouălea film al francizei „Războiul stelelor“, regizat de J.J. Abrams, va fi lansat pe 24 mai 2019.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările