Cum a slăbit actriţa Adina Galupa din „Îngeri pierduţi“ 12 kilograme în 3 luni

Cum
a slăbit actriţa Adina Galupa din „Îngeri
pierduţi“ 12 kilograme în 3 luni

Vedeta este adepta unui stil de viaţă sănătos, o reţetă valabilă pe termen lung pentru menţinerea siluetei. FOTO Acasă TV

Tânăra din telenovela de la Acasă TV şi-a redobândit silueta filiformă datorită unui program sportiv şi alimentar personalizat.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am slăbit 12 de kilograme în 3 luni, iar de mai mult de jumătate de an mă menţin la 47 de kilograme. Am aplicat metoda pe care o aplic de fiecare dată când vreau să slăbesc. Prima regulă şi cea mai importantă este să nu mănânci după ora 18.00 şi a doua este să bei multă apă, iar pe parcursul zilei este indicat să mănânci cât de sănătos poţi”, spune Adina Galupa.

Vedeta mai respectă şi o regulă de aur: consumă un micul dejun consistent. „Niciodată nu sar peste micul dejun, este cea mai importantă masă pentru mine, la care îmi permit să mănânc orice“, detaliază tânăra. „Dacă am vreo poftă de alimente care s-ar considera mai putin sănătoase, încerc să le mănânc de dimineaţă sau la următoarea masă, dar în orice caz, în prima parte a zilei“, explică ea.

Pentru a-i fi mai uşor să slăbească, Adina si-a personalizat dieta în funcţie de preferinţele sale culinare. „M-am obişnuit cu acest stil alimentar pentru că, spre deosebire de alte diete unde îti sunt interzise anumite alimente, în cadrul acestui regim, în principiu, ai voie să mănânci orice atâta timp cât alimentele mai nesănătoase sunt consumate la începutul zilei“, subliniază actriţa.

Pentru tonifierea masei musculare, Adina Galupa mizează pe sport, în timpul liber fiind pasionată de înot, tenis de masă, căţărări şi tiroliană.

Telenovela „Îngeri pierduţi“, în care joacă Adina, rulează pe Acasă TV, de luni până joi, de la 20.30.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările