Cum a slăbit Rebel Wilson 20 de  kilograme, atingându-şi obiectivul propus pentru anul acesta

Cum a slăbit Rebel Wilson 20 de  kilograme, atingându-şi obiectivul propus pentru anul acesta

Rebel Wilson

Cu o dietă bazată pe proteine, prin sport şi schimbarea mentalităţii, actriţa australiană Rebel Wilson a reuşit să slăbească anul acesta 20 de kilograme.

Cunoscută din filmele „Pitch Perfect”, „The Hustle”, „Cats” şi „Jojo Rabbit”, actriţa australiană Rebel Wilson a reuşit să slăbească 20 de kilograme anul acesta, atingându-şi obiectivul stabilit, scrie news.ro

„Chiar dacă nu este vorba despre un număr, este despre a fi sănătos, am avut nevoie de o măsură palpabilă ca obiectiv şi aceasta a fost 75 kg”, a scris actriţa pe Instagram.

Actriţa de 40 de ani s-a internat la un centru de sănătate din Austria la începutul acestei luni pentru a se asigura că reuşeşte, dieta strictă, sportul şi schimbarea mentalităţii ajutând-o pe Wilson să ajungă la 74,6 kg.

Programul de alimentaţie propus de specialiştii care se ocupă de actriţă presupune reducerea consumului de zahăr şi gluten şi se bazează pe alimente integrale cu un conţinut alcalin crescut, precum legume, peşte proaspăt şi iaurt din lapte de oaie.

„Am revenit pentru că 2021 va fi un an extrem de ocupat, cu proiect după proiect”, a declarat ea la începutul acestei luni. Actriţa a adăugat că speră să îşi stimuleze astfel sistemul imunitar şi să piardă ultimele două kilograme.

Wilson a lucrat cu un nutriţionis, care a ajutat-o să realizeze că mânca 3.000 de calorii în cele mai multe zil, mare parte carbohidraţi.

„Aş vrea să spun tuturor: nu fiţi obsedaţi de cât cântăriţi. Este vorba mai mult despre toate practicile sănătoase şi schimbările întregului stil de viaţă”, a spus actriţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările