Cum a semnat Regina Angliei mesajul lăsat pe un bilet pe siciriul soţului său, Prinţul Philip

Cum a semnat Regina Angliei mesajul lăsat pe un bilet pe siciriul soţului său, Prinţul Philip

FOTO: EPA-EFE

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a lăsat pe sicriul Ducelui de Edinburgh un bilet scris de mână, semnându-se într-un mod special. În privinţa acestui gest înduioşător, se presupune că prinţul Philip ar fi fost ultima persoană care i s-ar mai fi adresat cu diminutivul ei din copilărie. Palatul nu a comentat subiectul, considerându-l ca pe un amănunt care ţine de “viaţa privată”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a dat o notă personală ultimului omagiu adus soţului său, prinţul Philip. În cursul funeraliilor de sâmbătă, printr-un gest plin de iubire faţă de cel care i-a fost soţ timp de 73 de ani, Regina a lăsat pe sicriul Ducelui de Edinburgh un bilet scris de mână. Ea a semnat biletul cu diminutivul “Lilibet”, aşa cum i se spunea în copilărie, relatează duminică revista People, citată de Rador.

La fel de înduioşător este şi faptul că Philip ar fi fost ultima persoană care i s-ar mai fi adresat cu acest apelativ. Palatul nu a comentat subiectul, considerându-l ca pe un amănunt care ţine de ,,viaţa privată”, transmite hotnews.ro. 

În timpul funeraliilor, Regina şi-a plâns soţul stând singură într-o lojă din Capela St. George.

Această imagine impresionantă, ultima de la sfârşitul îndelungatei comuniuni a celor doi soţi, s-a înscris printre nenumăratele momente impresionante din timpul funeraliilor prinţului Philip, care a murit pe 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani.

La o zi după decesul prinţului Philip, survenit pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani, nora Reginei, Sophie, Contesă de Wessex, le-a spus cu lacrimi în ochi celor adunaţi în faţa Castelului Windsor că ,,Regina s-a comportat într-un mod impresionant”, transmite aceeaşi sursă. 

Date fiind o serie de informaţii potrivit cărora, la viitoarele sale întâlniri, Regina, acum în vârstă de 94 de ani, va fi însoţită de membri ai familiei, un fost înalt funcţionar de la palat a făcut revistei People următoarea declaraţie: ,,Familia se va grăbi să îi stea alături, dar ea va merge mai departe. Regina înţelege că are o misiune de îndeplinit şi că Philip ar fi dorit ca ea să-şi continue calea. Aşa a făcut şi atunci când el s-a retras din viaţa publică”. Un apropiat al Familiei Regale a mai spus că ,,ea nu va abdica niciodată, din cauză că datoria, onoarea şi atribuţiile îi sunt la fel de adânc înrădăcinate aşa cum erau şi pentru el”.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările